GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H "Σοσιαλιστική Τάση" κατηγορεί τον Χρυσόγονο...

Ανακοίνωση Σοσιαλιστικής Τάσης Με θλίψη αποχαιρετάμε την Προοδευτική Ενωτική κίνηση που ιδρύει σήμερα με ηλεκτρονική ψηφοφορία, χωρίς ...

Ανακοίνωση Σοσιαλιστικής Τάσης
Με θλίψη αποχαιρετάμε την Προοδευτική Ενωτική κίνηση που ιδρύει σήμερα με ηλεκτρονική ψηφοφορία, χωρίς αρχές και χωρίς κανένα πολιτικό περιεχόμενο ο Ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος, ακολουθώντας τα αχνάρια των εννέα πολιτικών που ήθελαν να γίνουν αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ ή του Κινήματος Αλλαγής χωρίς κανένα πολιτικό πρόγραμμα. Τελικά ο συγκεκριμένος δικηγόρος, αποφάσισε ότι αφού η Πολιτική Γραμματεία διαφωνούσε με την μοναδική, ορθή, δική του γνώμη, την πρωτοβουλία ανέλαβε ο ίδιος με τη σιωπηρή υπογραφή του Στάθη Πανταζή, ο οποίος δήλωσε σε φίλους του κατά την κοπή της πίττας του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ότι «ουδέποτε αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ»!!!
Η παθογένεια αυτή έσπασε κάθε ρεκόρ νοθείας, αφού ο αρμόδιος υπάλληλος του γραφείου του Ευρωβουλευτή, ο οποίος εξουσιοδοτήθηκε να απαντήσει σε ερωτήματα που του θέσαμε, ούτε λίγο, ούτε πολύ μας απάντησε ότι ο εκλογικός κατάλογος είναι ακόμα και σήμερα ανοιχτός και όποιος θέλει μπαίνει και ψηφίζει, όπως έγινε και στις προηγούμενες δύο ψηφοφορίες και έχει είτε 750 ονόματα, είτε 1045, είτε 2.036 , είτε όσα ονόματα πει ότι έχει ο Κώστας Χρυσόγονος.
Η ψηφοφορία η οποία ολοκληρώνεται σήμερα, έχει επίσης έντονες περιβαλλοντικές ευαισθησίες, αφού μετά από μισό αιώνα, κατάφεραν άλλη μια φορά να ψηφίσουν και τα δένδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση