GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πέφτουν οι μάσκες" στο Survivor - Η φαρμακερή ατάκα "αυτός δεν φορά παντελόνια" - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τους "Μαχητές" να χάνουν το έπαθλο της ασυλίας και να οδηγούνται στο συμβούλιο του ν...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τους "Μαχητές" να χάνουν το έπαθλο της ασυλίας και να οδηγούνται στο συμβούλιο του νησιού.
Ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος κέρδισε την προσωπική ασυλία έχοντας κάνει τις περισσότερες νίκες, πρότεινε προς αποχώρηση την Μαρίνα.
Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας κέρδισε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης και πρότεινε την Ντάρια, ενώ από τη συνολική ψηφοφορία υποψήφια βγήκε η Ροδάνθη.
Στο τρέιλερ για το καινούργιο επεισόδιο, βλέπουμε τη Μαρίνα να λέει «Για'μένα είναι άνανδρο αυτό, δεν φορά παντελόνια…» και προφανώς αναφέρεται στον Ηλία, ενώ η Ντάρια λέει για Κωνσταντίνο Τσεπάνη: "Με κατηγόρησε για κους κους. Δεν ξέρω τι κριτήριο είναι αυτό. Πιστεύω πως είναι γελοίο πραγματικά".
"Τώρα ξεκινά πραγματικά το παιχνίδι, πέφτουν οι μάσκες", λέει από την πλευρά του ο Θοδωρής.
Δείτε το τρέιλερ το αποψινού επεισοδίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση