GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Τα "καρφιά" της Κοκαλίτσα για τους συμπαίκτες της - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή "ΕΔΩ Survivor" ήταν σήμερα η Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor...

Καλεσμένη στην εκπομπή "ΕΔΩ Survivor" ήταν σήμερα η Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες από το Survivor.
Η πρώην παίκτρια των "Μαχητών" μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τους συμπαίκτες της και εξήγησε γιατί ένιωθε απομονωμένη.
Όπως είπε η ίδια, όλα ξεκίνησαν πριν φτάσουν στον Άγιο Δομίνικο, αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει γι' αυτά, καθώς δεν της επιτρεπόταν να μιλάει για περιστατικά που έγιναν και δεν έδειξαν οι κάμερες.
"Τα πράγματα ξεκίνησαν πριν καν μπούμε στο παιχνίδι. Ειδικά όταν αναφέρθηκαν στο πρόμο βίντεό μου, καθώς κάποιοι θεώρησαν ότι μπορεί να μου δώσει ένα προβάδισμα. Γιατί το βίντεο συζητήθηκε και είπαν ότι είχε μεγαλύτερη διάρκεια. Όλο αυτό μου δημιούργησε πολλή αρνητική ενέργεια", είπε.
Αναφέρθηκε ακόμη και σε ένα περιστατικό που συνέβη στο πρώτο αγώνισμα και συνέβαλε στην κακή ψυχολογία της. «Ξεκινώντας το πρώτο αγώνισμα φέρνω την πρώτη ήττα. Έρχεται λοιπόν κάποια συμπαίκτρια μου και μου ανακοινώνει ότι επειδή ήμουν η πιο αδύναμη, έτσι χαρακτηρίστηκα, η αδύναμη της ομάδας δεν θα παίξω στον δεύτερο γύρο και λέω «γιατί; Θέλω να αγωνιστώ ξανά, ήμουν αγχωμένη».
Μίλησε επίσης και για διαφορετική συμπεριφορά των συμπαικτών της μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «μπορεί να ήμουν πέντε ώρες μόνη μου και να μην ερχόταν κανείς να δει αν είμαι καλά. Να μου πει ένα καλημέρα. Και μόλις ερχόταν η κάμερα ξεκινούσαν το τροπάριο «γιατί Αγγελική είσαι μόνη σου;». Εγώ αυτό το θεωρούσα διπροσωπία. Και εκεί άρχισε να βγαίνει η αντίδραση μου».
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση