GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συρία: Ρουκέτες των ανταρτών σε αθλητικές εγκαταστάσεις σκότωσαν 12χρονο

Ένας 12χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε το Σάββατο στη Δαμασκό και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη...

Ένας 12χρονος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε το Σάββατο στη Δαμασκό και άλλοι επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από την ζώνη των ανταρτών στην Ανατολική Γούτα, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο Sana.
Ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής ομάδας του στρατού, στρατηγός Μοχσέν Αμπάς, είπε ότι το παιδί που σκοτώθηκε ονομαζόταν Σαμίρ Μοχάμεντ Μασούρ. Τη στιγμή που έπεσαν οι ρουκέτες, ο 12χρονος έκανε προπόνηση μαζί με τους συναθλητές του.
"Οι τρομοκράτες θέλουν να σκοτώσουν τη θέλησή μας για ζωή, εμείς αντιστεκόμαστε", τόνισε.
Σύμφωνα με το Sana, ορισμένοι από τους τραυματίες βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο ένας χτυπήθηκε από θραύσματα στο κεφάλι και νοσηλεύεται στην εντατική. Από τα πλήγματα στις αθλητικές εγκαταστάσεις Αλ Φεϊχάα, στη συνοικία Μαζράα, προκλήθηκαν και σημαντικές υλικές ζημιές.
Πηγή πληροφοριών: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση