GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατροπή: Δολοφονία και όχι αποτέλεσμα τροχαίου ο θάνατος 39χρονης μητέρας στη Σκιάθο

Νέα δεδομένα στον θάνατο της 39χρονης μητέρας δύο παιδιών, Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο, το 2015, φέρνει ιατροδικαστική έκθεση. Σύμφωνα με...

Νέα δεδομένα στον θάνατο της 39χρονης μητέρας δύο παιδιών, Σόνιας Αρμακόλα στη Σκιάθο, το 2015, φέρνει ιατροδικαστική έκθεση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Θεσσαλία", ο θάνατος της 39χρονης Σόνιας Αρμακόλα τον Σεπτέμβριο του 2015, η οποία κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου, ύστερα από τροχαίο ατύχημα στη Σκιάθο, φέρεται να επήλθε από γροθιά.
Αυτό αποφαίνεται ο ιατροδικαστής και χημικός-τοξικολόγος, καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Θεσσαλονίκης, Ματθαίος Τσούγκας.
Η ιατροδικαστική γνωμάτευση ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τα αίτια θανάτου της 39χρονης από πτώση σε τροχαίο.
Σημειώνεται ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, που δεν έχει ακόμη κλείσει τον φάκελο της υπόθεσης, είχε ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό της μηχανής, στην οποία επέβαινε η άτυχη γυναίκα, θεωρώντας ότι ο θάνατός της ήταν αποτέλεσμα τροχαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση