GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και το στριπτιζάδικο! Στη φόρα τα άπλυτα του Πουλικάκου...

George Adalis B    Ο σωστός τίτλος θα ήταν: "Κακομαθημένο Χιπστεράκι είπε τον Μεγαλέξανδρο ο πρώην υπάληλλος του Ωνάση και του Στρ...

George Adalis B  

Ο σωστός τίτλος θα ήταν: "Κακομαθημένο Χιπστεράκι είπε τον Μεγαλέξανδρο ο πρώην υπάληλλος του Ωνάση και του Στριπτιζάδικου στο Σόχο"! Oχι και ... "Αριστερός" ο ... κακομαθημένος γόνος δύο μεγαλογιατρών του Κολωνακίου συντρόφια!!!
--
Επειδή έχω αποφασίσει εδώ και χρόνια να βγάζω τ’άπλυτα των … απλυταριών και των νεοφιλελέρων στη φόρα, σήμερα θα σας πω για τον Πουλικάκο! Αυτόν που αποκάλεσε "κακομαθημένο χιπστεράκι" τον Μεγαλέξανδρο για να καταλάβετε ΠΟΙΟΣ είναι ο κακομαθημένος τελικά! Μια δήλωση που λάτρεψαν, οι αριστεράντζες και τον λανσάρουν σε όλους ως "το παιδί του λαού που πάλεψε με την κιθάρα στην ζωή του όπως εκατομμύρια Ελλήνων!!!

Ο πατέρας του Πουλικάκου ήταν ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ. Η μητέρα του Πουλικάκου ήταν ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ. Και οι δύο ιατροί γονείς του, διατηρούσαν ιατρείο στο ΚΟΛΩΝΑΚΙ !!!

Η αδελφή του πατέρα του Πουλικάκου, ήταν σύζυγος του Παναγιώτη Κανελλόπουλου που διετέλεσε ΔΥΟ φορές ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της χώρας!!!

Η Αμαλία- Μεγαπάνου, ήταν ανιψιά του Κανελλόπουλου, συνεπώς ξαδέλφη του Πουλικάκου παντρεύτηκε με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, κι έτσι ο Πουλικάκος έγινε ξάδελφος του … Εθνάρχη!!!

Οι γονείς του έμαθαν πέντε γλώσσες και τον σπούδασαν. Δούλεψε στην Ο.Α. του Αριστοτέλη Ωνάση!

Προηγουμένως εργαζόταν σε στριπτιζάδικο στο Λονδίνο όπου «ψάρευε» πελάτες από τον δρόμο στο Σόχο!

Επί Χούντας, έκανε αγώνα κατά της δικτατορίας, αλλά από τα … Μάταλα! Εκεί είχε βρει … καταφύγιο(χαχαχα) με άλλους 300 αλλοδαπούς και πέρασε ζωή και κότα! Σήμερα οι αριστεροί λένε ότι ζούσε σε μια σπηλιά, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβαινε τότε με τους ΧΙΠΙΣ στα Μάταλα!!! Ετσι δεν είναι αδέρφια;;;
Ευτυχώς δηλαδή που δεν άκουσε τους γονείς του να γίνει διπλωμάτης κι έγινε ροκάς, τραγουδιστής και ηθοποιός! Κοινώς,,, γνήσιος ΑΕΠΑΠ(*)…

Κι αυτός τώρα, στην δύση της ζωής του, αποφάσισε να … «αναμετρηθεί» με την μεγαλύτερη προσωπικότητα που ανέδειξε ο Πλανήτης, τον Μ.Αλέξανδρο και να τον αποκαλέσει "κακομαθημένο Χιπστεράκι"!!! Ακούτε; "Κακομαθημένο"!!! Και χρησιμοποιεί αυτή λέξη για ... κάποιον άλλον ο Πουλικάκος κι όχι για τον εαυτό του!

Η ξευτίλα στο μεγαλείο της! Η θολοκουλτούρα της Αριστεράς, οριζόντια και κάθετα! Ένα «κόλπο» που πιάνει, πολύ απλά διότι σε τούτον εδώ τον τόπο, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, δεν γνωρίζουμε διόλου ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που μιλάνε!!! Καιρός είναι λοιπόν να τους … μάθουμε!!!

Αυτάαααααα ! Ααα, και καλό Σ/Κ συντρόφια και να με συμπαθάτε που σας την χάλασα την δουλίτσα με τον Πουλικάκο ε;;;

YΓ1.
(*) ΑΕΠΑΠ σημαίνει, Αριστερος Εκμεταλευτής ΠΑτρικής Περιουσίας !!! Χαχαχααα! Ρε τι έχουμε πάθει σε … τούτον εδώ τον τόπο!!!

ΥΓ2.
Το ξέρω αδέρφια ότι σας κούφανα πάλι, αλλά τι να κάνω; Δεν μπορώ να κρατηθώ !!!

1 σχόλιο

  1. Ο τσιπράκος χασκογελά με τους κολητούς του και σε ανοιχτή επαφή με το skype χασκογελά μαζί τους και ο αλητάκος για όλες τις βρωμοδουλιές ο σαβίδης..........μέρες τώρα ο μπούλης ένοιωθε στριμωγμένος επικοινωνιακά με τα τρέχοντα, και πελαγοδρομούσε έχοντας τον καμμένο να ικανοποιεί αοράτως το μισό ακροατήριο και τους γλυκομούρηδες-αλογομούρηδες δικούς του, από τηλεοράσεως και ραδιοφώνων το άλλο μισό ανά την επικράτεια, ( ολοι τους το ιδιο ειναι ) εκεί λοιπόν που τάχε χαμένα, όχι από έγνοια για τον τόπο αλλά για το τομάρι του, ένας κολητός ρίχνει την ιδέα να ρίξουν τον σαβίδη στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού, το πως θα μας δουν παγκοσμίως στα αρχίδια τους, το τομάρι τους νάναι καλά, άσε που ήταν και η συνάντηση με τον θεοδωράκη και θα του το έπαιζε και αδέκαστος για να τον γλύψει, και το έπαιξε.
    Έτσι στήθηκε το σκηνικό και ευκαιρίας δοθείσης μπούκαρε στο γήπεδο ο μάγκας φορώντας το μπουφάν του! Στο μαξίμου που ήταν σε ανοιχτή γραμμή το είδαν αλλά δεν τους γέμισε το μάτι, δεν ήταν και τόσο τραγικό, και δόθηκε η εντολή να βγάλει το μπουφάν για να φανεί το πιστόλι! Όπερ και εγένετο..... Αν ο σαβίδης από αγνά αισθήματα μπουκάριζε στο γήπεδο κάτι τρέχει στα γύφτικα, τόχουν κάνει και τόσοι άλλοι, αλλά με πιστόλι κανείς. Τι ήταν αυτό που ώθησε τον σαβίδη να βγάλει το μπουφάν και να δείξει πως έχει πιστόλι; Η αγάπη του για τον πάοκ; Τρίχες, για όχημα τον έχει. Ήταν η εντολή από το ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ! Δεν ήξερε ο σαβίδης ότι επιδεικνύοντας το πιστόλι ότι προσωπικά την έχει βάψει ποδοσφαιρικά; ΤΟ ΗΞΕΡΕ... γιατί το έκανε; ΗΡΘΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, και τα σκυκλιά δεμένα. ( θα το εξαργυρώσει χοντρά ) ( έχει πάρει μια χοντρή προκαταβολή με το πρόστιμο της σεκαπ )Αυτός είναι ο τσίπρας, αυτός είναι ο σύριζα από την μια άκρη ως την άλλη, ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, που είναι στην κοινοβουλευτική ομάδα, υπουργοί, στελέχη και όσοι άλλοι αξιωματούχοι δεν λογαριάζουν ούτε την πατρίδα μας ούτε εμάς κάτι το ελάχιστο παραπάνω από τα σκατά τους.
    Είθε να τα λουστούν.
    Υστερόγραφο. Το συριζαίικο φασιστικό παιχνίδι με τα τάγματα ασφαλείας, ρουβίκωνες και άλλους, καλά πάει, προπονούνται τα παιδιά για την περίπτωση που αλλάξει κυβέρνηση, εκτονώνουνται, μαθαίνουν κάποια πλουσιόπαιδα τον δρόμο προς την εξουσία, εκπαιδεύονται στο να γράφουν στην πράξη στα παπάρια τους κάθε τι αντίθετο σε αυτούς, έτσι έκανε και ο τσιπράκος, και που και που ρίχνουνε και καμιά σφαλιάρα στον ίδιο τον σύριζα για τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση