GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ και χημικά για τον Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη...

Επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και αστυνομικών, λίγα μέτρα πριν το ξενοδοχείο Grand Hotel, στη Θεσσαλονίκη το απόγευ...

Επεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα σε μέλη του ΠΑΜΕ και αστυνομικών, λίγα μέτρα πριν το ξενοδοχείο Grand Hotel, στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης.
Όλα ξεκίνησαν, όταν οι διαδηλωτές θέλησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό στην οδό Μοναστηρίου στο ύψος της οδού Αγίας Παρασκευής και να προσεγγίσουν το ξενοδοχείο. Οι αστυνομικοί δεν επέτρεψαν τη διέλευσή τους και τότε προκλήθηκε ένταση. Η αστυνομία έκανε περιορισμένη χρήση χημικών και χειρομβοβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να απωθήσει τους διαδηλωτές.
Η ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έγινε στο πλαίσιο του 11ο Περιφερειακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση.
Δείτε τα βίντεο του thestival.gr και τη δήλωση της προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ και Δημοτικών Επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης, Κλεοπάτρας Χοροζίδου, μετά την ένταση.

5 σχόλια

  1. Να πάει να γαμηθεί ο Τσίπρας και η παρία τον κόκκινον Χμερ διάλυσε τα πάντα σε ότι είχε απομείνη...Προσέξετε τι έχει κάνει η κυβέρνηση του κώλου..έβαλε τους ανθρώπους να κάνουν τοπογραφικά να πληρώσουν χρησικτησία σε ακίνητα η οικόπεδα εξ αδιανέμητου πλήρωααν και πάνε στο κτηματολόγιο Ηρακλείου Κρήτης που έχει μια υπάλληλο την κυρία Κόπακα και αυτή πάει όταν γουστάρει και ο κόσμος περιμένει ουρά για να κατάθεση τον φάκελο του.. αν θέλεις να κανεις την δουλειά σου πρέπει να πας εκατό φορές και ΑΝΝΝ ΤΗΝ Κάνεις..Δεν γαμιέστε όλοι εκεί στην κώλο κυβέρνηση σας αληταράδες μαζί με τον μαλάκα τον ΤΣΙΡΩΝΗ..βάζουν μόνο πρόστιμα αλλά δεν θα έλθουν οι εκλογές θα πάρει 0,000% από την Κρήτη να πάνε στο χιλιο διάολο και ας βγει και η χρυσή αυγή...Έχουν μεθύσι από την εξουσία και δεν κάνουν τίποτα το σωστό οι ΑΛΗΤΕΣ που μας εποικίζουν με Οθωμανούς που είναι όλοι φονιάδες στης χώρες τους..

    Οι κομμουνιστοσυμμορίτες ΘΑ ΔΙΑΛΗΣΟΥΝ τα πάντα μέχρι να φύγουν μας έχουν κάνει γιουσουφάκια δίνουν συντάξεις 400 ευρώ μαζεύουν λεφτά από παντού για να τα παίρνουν οι τοκογλύφοι μας και να περνάνε καλά εφοπλιστές και οι μαυραγορίτες τραπεζίτες ..Νομίζουν ότι κάνουν συνέδρια που μαζεύονται όλοι οι [σύντροφοι] και τους λέει μαλακίες ο Τσιπράκος και ότι έξω ο κόσμος δεν βράζει ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΏΡΟ ΠΆΣΧΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΈΝΝΩΝ; ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ 751 ευρώ;; ΣΕ ΠΙΑ ΘΈΣΗ ΈΧΟΥΝ ΒΆΛΕΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΆ;; οι Απατεώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει ένας αόρατος κόσμος που συνδέεται και ανταλλάσσει απόψεις˙ για κάθε τι που τον απασχολεί. Από κάποιο εργαλείο που θέλει να επεξεργαστεί ή απλά να το χρησιμοποιήσει μέχρι την χρήση κάποιου λογισμικού σε τομείς όπως η υγεία, η παιδεία, η εργασία, η οικονομία.

    Στην εποχή μας, η κυριαρχία δεν επιβάλλεται από εντολές που δίνουν μόνον οι κυβερνήτες αλλά και από τους αλγόριθμους που συστηματικά, όχι μόνον παράγουν μα και συνεχώς ανακατανέμουν την βαθμονόμηση του ελέγχου στις διάφορες μορφές εξουσίας.

    Ο αλγόριθμος είναι ο θεμελιώδης μηχανισμός διαιώνισης της σημερινής ιεραρχίας. Καθορίζει τις δυνατότητες εκ των προτέρων, ενώ προσφέρει μια ψευδαίσθηση ότι έχουμε την επιλογή της ελευθερίας. Η ψηφιακή τεχνολογία μειώνει τις άπειρες δυνατότητες της ζωής, περιορίζοντάς τες σε ένα πλέγμα διασύνδεσης αλγορίθμων με επιλογές μεταξύ μηδέν και ένα.

    Από την άλλη, το Διαδίκτυο που μειώνει τις αποστάσεις μεταξύ μας και μας κάνει όλους μια
    παρέα, ταυτόχρονα μεγαλώνει και το κενό μέσα μας. Περικλείει κοινότητες που παρότι αντιστάθηκαν στην εμπορευματοποίηση, έγιναν κάποια στιγμή μέρος της. Πάρτε για παράδειγμα τα socials (τα κοινωνικά δίκτυα). Καθώς το Διαδίκτυο μεγαλώνει, έχει την τάση να συμπεριλάβει ολόκληρη τη ζωή μας και είμαστε εμείς που πρέπει να γίνουμε αρκετά μικροί ώστε να χωράμε στις εξισώσεις του. Μιλάμε για πλήρη βύθιση δηλαδή.

    Οι καλοπροαίρετοι φιλελεύθεροι ανησυχούν ότι υπάρχουν ολόκληρες κοινότητες που δεν έχουν ακόμη ενσωματωθεί στο παγκόσμιο ψηφιακό δίκτυο. Ως εκ τούτου, δίνουν δωρεάν φορητούς υπολογιστές στον «αναπτυσσόμενο κόσμο» ή κάνουν προσφορές για tablets σε παιδιά σχολικής ηλικίας. Βλέπετε, μπορούν να σκεφτούν μόνο το ένα της ψηφιακής πρόσβασης ή το μηδέν του ψηφιακού αποκλεισμού. Από το δυαδικό αυτό δεδομένο, εννοείται πως είναι προτιμότερη η ψηφιακή πρόσβαση...

    Οι εξελίξεις αυτές θα αλλάξουν εντελώς την φύση των νόμων και των ρυθμίσεων της κυβέρνησης, τη δυνατότητα να φορολογούν και να ελέγχουν τις οικονομικές αλληλεπιδράσεις μας, την ικανότητα να διατηρούνται μυστικές οι πληροφορίες μας.

    Το κράτος θα προσπαθήσει φυσικά να την εξάπλωση της τεχνολογίας αυτής, επικαλούμενο τις εθνικές ανησυχίες για την ασφάλεια, την χρήση της τεχνολογίας από τους εμπόρους ναρκωτικών και τους φοροφυγάδες...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα παιδί που γεννιέται σήμερα θα μεγαλώσει δίχως αίσθηση της ιδιωτικότητας..

    Δεν θα μάθει ποτέ τι σημαίνει να έχει μία ιδιωτική στιγμή, μία μη καταγεγραμμένη, μη αναλυμένη σκέψη. Και αυτό είναι πρόβλημα, επειδή η ιδιωτικότητα μετράει, είναι αυτό που μας επιτρέπει να είμαστε αυτοί που θέλουμε να είμαστε..

    Άλλωστε, η τεχνολογία που παράγεται από τον καπιταλιστικό ανταγωνισμό τείνει να ενσαρκώσει και να επιβάλλει τη λογική του...

    Όλη αυτή η κατάσταση λοιπόν, ανέδειξε ένα τεράστιο πολιτικό/κοινωνικό ζήτημα υψίστης σημασίας.
    Συνδυάζοντάς το με όλα τα υπόλοιπα τεκταινόμενα σε παγκόσμια κλίμακα, με την ανακατανομή του χρήματος, με την αύξηση της κρατικής βίας, με την υποβάθμιση και στη συνέχεια ξεπούλημα στοιχειωδών κοινωνικών παροχών, όπως η υγεία, η παιδεία, το νερό και άλλα, δημιουργώντας στρατιές εξαρτημένων εργατών και καταναλωτών, είναι αυτονόητο πως έχει δημιουργηθεί πλήρως η υποδομή για τις γενιές του Matrix. Άβουλων ανθρώπων, εξαρτημένων στη κατανάλωση και τις χρηματοπιστωτικές μονάδες του εργοδότη, κάτω από το άγρυπνο μάτι του κράτους και της καταστολής σε οποιαδήποτε μη επιθυμητή κατάσταση από το σύστημα..

    Κοιτάζοντας προς αυτήν την κατεύθυνση, μπορούμε να φανταστούμε μια ψηφιακή φεουδαρχία στην οποίο το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο και ο έλεγχος θα έχουν ενοποιηθεί στα χέρια μιας ελίτ και μιας καλοπροαίρετης δικτατορίας των υπολογιστών που θα συντηρεί το Διαδίκτυο σαν ένα πάρκο για νήπια. Βλέπετε, έτσι μας βλέπουν όλους εμάς, τον.. περιττό πληθυσμό δηλαδή...

    Η ψηφιακή φεουδαρχία πιθανότατα να κάνει την εμφάνισή της κρατώντας το λάβαρο της άμεσης δημοκρατίας, διακηρύσσοντας ότι ο καθένας έχει δικαίωμα στην ιθαγένεια και στη συμμετοχή, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως λύση για τις υπερβολές του καπιταλισμού.

    Όσοι ονειρεύονται ένα εγγυημένο βασικό εισόδημα, ή όσοι επιθυμούν να αποζημιωθούν πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές οι (αυτονόητες) απαιτήσεις τους θα χρειαστεί να εφαρμοστούν από ένα κράτος που σημαία του έχει τον καθολικό έλεγχο και ότι τα εν λόγω αιτήματά τους νομιμοποιούν την κρατική εξουσία και την επιτήρηση, για την οποίαν εμείς όχι μόνο δεν δώσαμε ποτέ την άδειά μας αλλά ούτε καν ερωτηθήκαμε.

    Οι κρατιστές και οι οπαδοί του συγκεντρωτισμού θα χρησιμοποιήσουν την ρητορική της ψηφιακής ιθαγένειας για να δικαιολογήσουν τη χαρτογράφηση όλων μας σε νέες χαρτογραφήσεις ελέγχου, ευνουχίζοντάς μας και προσδένοντάς μας σε μια ενιαία διαδικτυακή ταυτότητα, προκειμένου να εκπληρώσουν το όραμά τους για μία κοινωνία που θα υπόκειται σε νόμους και επιβολή..

    Έχουμε αισθητήρες στις τσέπες μας ΣTA KINHTA MAΣ, που μας παρακολουθούν παντού όπου πάμε.

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο για το νερό; Θυμηθείτε πρώτα πως η εκλεγμένη “κυβέρνηση” της Ελλάδας, μα και άλλες, ιδιωτικοποιούν το νερό. Τον θεμέλιο λίθο της ζωής.

    Έχετε σκεφθεί πως αυτό αυξάνεται ανησυχητικά σε πολλές χώρες του πλανήτη;
    Πως αυτό το σύστημα (καπιταλιστικό) θα δυσχεραίνει περαιτέρω την καθημερινότητα των ανθρώπων, καθώς οι ανάγκες δανεισμού θα αυξάνουν, με δυσκολία αποπληρωμής και ό,τι αυτό επιφέρει;

    Έχετε αναρωτηθεί γιατί τα κοινά αγαθά και τα βασικά είδη διαβίωσης ελέγχονται από πολυεθνικές και μόνο και καθημερινά ακριβαίνουν;

    Το βασικό είναι να υπάρχει ο έλεγχος στον άνθρωπο. Ο έλεγχος επέρχεται με όσους έχουν την δύναμη να ελέγξουν τα βασικά αγαθά.

    Τους κινητήριους μοχλούς της ίδιας της ζωής. Το νερό και την τροφή. Να τα ελέγξουν από την αρχή της αλυσίδας, μέχρι το τέλος. Να έχουν πρόσβαση σε αυτά μόνο όσοι έχουν την δύναμη να πληρώσουν.

    Με την τροφή σχεδόν έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος. Απόδειξη τα πολυεθνικά super-markets και ζήτημα χρόνου είναι να περάσει υπό έλεγχο και πατέντες ακόμα και η παράγωγη. Αυτό φυσικά θα σημάνει και το τέλος, τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων του πλανήτη.

    Φίλοι,και αναγνώστες, σήμερα μαχόμαστε για να επιβιώσουμε... Το θεωρείτε εντάξει αυτό;Είμαστε άνθρωποι και όχι όχι άψυχοι λογιστικοί αριθμοί...

    Uros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!

    Εσείς που ξέρεται τα πολλά και ο νους Σας κατεβάζει...


    Ο Ναζιστοφασισμός ΔΡΑ "Επιστημονικά" Ανάλογα Των Χρονικών Εποχών Του ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (Αυτό τον Ανάλυσαν Διεξοδικά κάποιοι Φίλοι μου!

    Ο Ναζιστοφασισμός ΤΟΤΕ δρούσε ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΑΙ (Ευτυχώς που Υπήρχε η Σοβ. Ενωση με Τον Κόκκινο Στρατό)

    Στην Εποχή Της "Βιομηχανικής Επανάστασης" ο Ναζιστοφασισμός ΔΡΟΥΣΕ σε και με Επιστημονικοφάνεια της Δαρβινικής Θεωρίας! (Σαυτό Έχουν γίνει ήδη Αναλύσεις!)

    Στο Σήμερα στην "Μοντέρνα" Νεοεποχήτικη (New Age) Χρονική "Εξέλιξη" Του Καπιταλιστικού Κεφαλαίου στην Ιμπεριαλιστική Πορεία Του ο Ναζιστοφασισμός ΔΕΝ ΔΡΑ ΟΠΩΣ π.χ. 33-45 Αλλά ΕΙΚΟΝΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ (Που Εμπεριέχεται το ΣΤΡΕΒΛΟ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ)!

    ΟΙ Νόμοι είναι το ΣΦΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ!

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟΥ!

    ΑΥΤΗ ΕΣΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ (ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ! Κόψτε το Ψέμα για "Πολλές Αλήθειες" ΕΙΤΕ ΣΑΣ/ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΌΧΙ!)!

    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ!




    ΝΑΤΑΝΕ ΤΟ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΞΑΣΜΕΝΑ



    ΘΕΜΑ 1ον.

    Παρακολουθώντας την Συνέντευξη Τύπου στα Σκόρπια 23/3/2018 (δύο μέρες πριν 25/3/1821!)



    Μιλά ο "Δικός" μας ΜΚΟ για Εντιμω Συμβιβασμό!


    Δηλαδή ο "Τίποτας" έρχεται και Σου κλέβει το Ιστορικό Σου Όνομα και Τον Πολιτισμό Σου Το Αίμα Σου και .. ΕΣΥ .. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΕΑΙ.. ΜΕ ΕΝΤΙΜΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!


    Αλλά το Ιστορικό Ερώτημα Είναι: Πότε οι Λακέδες Ιστορικά Είχαν Τιμή;


    ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ/ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ!


    ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ! (ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΈΝΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΧΑΛΑ!)



    ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΑΜΕΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!




    ΘΕΜΑ 2ον.

    Μαθαίνουμε Ιστορία και Γεωγραφία!

    1. Αυτό που "λέγεται" Γεωγραφικά Μακεδονία και εκτείνεται μεταξύ Ελλάδος Σκοπίων και Βουλγαρίας ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΙΟΤΙ επί Οθωμανίας και με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ/ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ όρισαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! Ο ΛΟΓΟΣ: Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΣ του Οθωμανικού Πατριαρχείου/Κων.Πόλεως ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ (βλέπε άλλωστε Των Αφορισμών των πολλών Ελληνικών ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ πριν το 1821 από το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Κων/Πόλεως-Φανάρι!)!

    Τόσο το "ΦΑΝΑΡΙ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ Η Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ 99% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1% ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (διότι η Αλβανία είναι Ένα Κρατικό Konstruckt/Construkt!)! Τώρα τα .. 3-5 χιλιόμετρα πιό βόρεια σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν τα πέρνουμε υπόψιν!!!

    2. Για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ 1. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ... ΡΩΜΑΙΟΥΣ!

    3. Το Εθνικό Ερώτημα Είναι: Γιατί στην "Μοντέρνα" sic Αθήνα ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (Πέρα Από Αγγλοαμερικάνικη Αποικία) Είναι Συνάρτηση του Ανθελληνικού Φαναριού/Πατριαρχείου;

    Γιατί το Ελληνικό Κράτος ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (ναί καλά διαβάσατε!!) Συμφωνία/Αντίληψη του Συνεδρίου της .. ΒΙΕΝΝΗΣ/ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΟ 1814/15 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ;

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ..




    Σημ. Παράδοση του Ονόματος/Ορου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΣΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!! Εφαρμογή της ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .. 114/120 !



    ΥΓ. Για τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ: .. και όταν ο ΑΡΗΣ άκουγε για Σλαβομακεδονία και ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.. ΑΝΕΒΑΙΝΕ στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ! Γιαυτό και ο ΤΙΤΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!!! ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ .. ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ! ΓΙΑΥΤΟ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ New Age ΣΥΝΟΘΗΛΕΥΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΡΠΙΩΝ!


    ΥΓ2. Ιδεολογικά Είσαι η ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΜΕΤΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ (για "μικρούς" Λαούς! Βλέπεται Ιδεολογικά την NSDAP! ΣΥΡΙΖΑ=ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΜΟΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση