GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βούτηξε" σε χωράφι με το αυτοκίνητό της αλλά βγήκε ζωντανή από τις λαμαρίνες - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος του κόμβου Παναριτίου, λίγο έξω από το Ναύπλιο. ...

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Ναυπλίου Μυκηνών στο ύψος του κόμβου Παναριτίου, λίγο έξω από το Ναύπλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια νεαρή γυναίκα οδηγός κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και έπεσε σε παρακείμενο χωράφι με πορτοκαλιές.
Από την εκτροπή του αυτοκινήτου η νεαρή οδηγός εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό της.
Η γυναίκα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Άργους. Την διενέργεια έρευνας για τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος έχει αναλάβει η τροχαία Ναυπλίου.
Δείτε το βίντεο:




Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματισμένη κοπέλα από το αυτοκίνητο που οδηγούσε, μετά από τροχαίο ατύχημα στην Εθνική Ναυπλίου-Μυκηνών, στο ύψος του Παναριτίου, Σάββατο 3 Μαρτίου 2018. Το ΙΧ για άγνωστο λόγο ξέφυγε της πορείας του και έπεσε μέσα σε χωράφι με πορτοκαλιές. Ερευνά για το τροχαίο διεξάγει η τροχαία Ναυπλίου.

Πηγές: argolikeseidhseis.gr, ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση