GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την ερχόμενη Δευτέρα θα κριθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος

Παράταση παίρνει η αγωνία για το αν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο. Η απόφαση σχετικά με το τι μέλλει...

Παράταση παίρνει η αγωνία για το αν θα υπάρξει επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Η απόφαση σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι θα παρθεί από τον Γιώργο Βασιλειάδη την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει το ΔΣ της Super League, που θα γίνει τη Δευτέρα, για να έρθει σε επαφή με τη FIFA και την UEFA για το αν θα αρθεί η αναστολή του πρωταθλήματος ή όχι.
Οι διεθνείς ομοσπονδίες ποδοσφαίρου δεν έχουν θέσει κάποια συγκεκριμένη προθεσμία για σήμερα και ο υφυπουργός Αθλητισμού θα περιμένει τις ζυμώσεις στο συνεταιρισμό του πρωταθλήματος ελπίζοντας πως θα προκύψει συναίνεση ως προς τις δεσμεύσεις που έχουν ζητηθεί.
Εφόσον αυτή επιτευχθεί ή έστω αν υπάρχει μια μεγάλη πλειοψηφία (όπως είχε διαρρεύσει, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό οι άλλες 15 ΠΑΕ είτε προσυπογράφουν την αυστηροποίηση των ποινών είτε τις αποδέχονται σε πρώτη φάση), τότε η Λίγκα θα ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ και αυτή θα ενημερώσει τον υφυπουργό, που θα απευθυνθεί με τη σειρά του σε FIFA και UEFA.
Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση