GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παναθηναϊκός ελπίζει ακόμα αλλά η νίκη της Ρεάλ δυσκολεύει το έργο του

Η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ κράτησε τους "πράσινους" στον αγώνα για την τέταρτη θέση που δίνει...

Η εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ κράτησε τους "πράσινους" στον αγώνα για την τέταρτη θέση που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Ωστόσο, η επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Ζαλγκίρις Κάουνας δυσκολεύει πολύ την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και την κρατά σε απόσταση από τους Μαδριλένους οι οποίοι έχουν το πάνω χέρι χάρη στην ευρεία νίκη τους επί του Πρωταθλητή Ελλάδος.
Πλέον, ο Πασκουάλ, οι συνεργάτες του και οι παίκτες τους ελπίζουν σε "γκέλα" της Ρεάλ είτε στο Βελιγράδι απέναντι στον αδιάφορο και αποκλεισμένο πλέον Ερυθρό Αστέρα, είτε την τελευταία αγωνιστική όταν οι Ισπανοί υποδέχονται την επίσης αδιάφορη Μπάμπεργκ.
Αν συμβεί αυτό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει την τέταρτη θέση εφόσον κερδίσει την Βαλένθια στο ΟΑΚΑ και την Αρμάνι στο Μιλάνο. Ζωντανές για την τέταρτη θέση είναι, πάντως, τόσο η Χίμκι (υποδέχεται αύριο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας), όσο και η Ζαλγκίρις Κάουνας.
Η ομάδα του Μπαρτζώκα υστερεί σε πιθανή ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό, αντίθετα με τους Λιθουανούς που όμως έχουν να παίξουν την τελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Με απλά λόγια, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται 2/2, ήττα της Χίμκι στο αυριανό ματς από την ΤΣΣΚΑ και μία "γκέλα" της Ρεάλ Μαδρίτης για να πάρει την τέταρτη θέση.
Πηγή πληροφοριών: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση