GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η (προκλητική) απάντηση της κόρης του Κουβέλη στους επικριτές του πατέρα της: "Ξύδι, όσο χρειάζεται ο καθένας"

Την αντίδραση της κόρης του Φώτη Κουβέλη προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια στα social media για την υπουργοποίηση του πατέρα της και οι αντ...

Την αντίδραση της κόρης του Φώτη Κουβέλη προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια στα social media για την υπουργοποίηση του πατέρα της και οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση. Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μαρία Κουβέλη συνέστησε "ξυδάκι" σε όσους έχουν πρόβλημα με το νέο ρόλο του πατέρας της, ο οποίος είναι ο νέος Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Αναλυτικά το σχόλιο της:

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.2 Μαρ 2018, 12:55:00 π.μ.

    «Ευγενεστάτη» και με επιχειρήματα (ξύδι!) κόρη του κ. Φ. Κουβέλη, δεν γνωρίζετε προφανώς, το αρχαίο: «Ή λέγε τι σιγής κρείττον ή σιγήν έχε», που θα άρμοζε να τηρήσετε, μετά την υπουργοποίηση του πατέρα σας.
    Επομένως συμπεραίνω, ότι αγνοείτε και τη σημασία των λέξεων ανυποληψία και εξευτελισμός.
    Εμείς το έχουμε ξαναδιαβάσει το "βιβλίο": Μετά τον Ηλία Τσιριμώκο που, από υπουργός του βουνού, έγινε ανακτορικός πρωθυπουργός της Φρειδερίκης, ένας μασκαράς ακόμη!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση