GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δραγούμη δίπλα στον Σεφερλή στο «Ζητείται ψεύτης» του «Παλλάς»

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ ΠΡΩΤΟΣ σου αποκάλυψα πως οι Θεατρικές Σκηνές ετοιμάζουν για το δεύτερο μισό της...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ
ΠΡΩΤΟΣ σου αποκάλυψα πως οι Θεατρικές Σκηνές ετοιμάζουν για το δεύτερο μισό της επόμενης χειμερινής σεζόν στο Παλλάς τους την εξαιρετική κωμωδία «Ζητείται ψεύτης» του «μαιτρ»Δημήτρη Ψαθά σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και πρώτος «πρόδωσα»πως τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θα κρατήσει ο δημοφιλής Μάρκος Σεφερλής, που βρήκε δελεαστικότατη την δυνατή πρόταση των Γιάννη Κεντ-Πάνου Κατσαρίδη λέγοντάς τους αμέσως το ναι! Δίπλα του θα δούμε, όπως γράφηκε,τον εμπειρότατο Γιώργο Παρτσαλάκη-μόλις έπεσαν οι υπογραφές- αλλά και την καίρια Ναταλία Δραγούμη που θα «ντυθεί»την σύζυγο του ήρωα που θα ερμηνεύσει ο Παρτσαλάκης.Τις μέρες αυτές προχωρά και η υπόλοιπη διανομή της φιλόδοξης παραγωγής που θα πάρει την...σκυτάλη από τις «Μάγισσες της Σμύρνης»που θα ανοίξουν τη σεζόν στο θέατρο-κόσμημα της οδού Βουκουρεστίου.
ΠΑΜΕ να θυμηθούμε το Ζητείται ψεύτης. 1961 και στους κινηματογράφους βγαίνει η λατρεμένη ταινία “Ζητείται ψεύτης”που έχει βασιστεί στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει κάνει με δεινότητα ο Γιάννης Δαλιανίδης και πρωταγωνιστούν ο Ντίνος Ηλιόπουλος-που κεντά με ζηλευτό τρόπο-,ο Παντελής Ζερβός,ο Θανάσης Βέγγος,η Άννα Κυριακού,η Μάρθα Καραγιάννη κλπ.Την μουσική υπογράφει ο Γεράσιμος Λαβράνος και τραγουδούν ο μέγας Γρηγόρης Μπιθικώτσης και ο ίδιος ο Ντίνος Ηλιόπουλος.
ΤΟ έργο ασχολείται με τις πελατειακές σχέσεις των πολιτικών με τους ψηφοφόρους τους, διακωμωδώντας μία από τις πτυχές της ελληνικής πολιτικής ζωής. Ο Θεόδωρος Πάρλας ή Ψευτοθόδωρος δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά.
Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και μια γροθιά που θα δώσει σε έναν επιβάτη θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα ως ιδιαίτερος του βουλευτή Θεόφιλου Φερέκη. Μια καριέρα που βασίζεται στα ασύστολα και κραυγαλέα ψέματα τα οποία σκαρφίζεται, προκειμένου να δικαιολογεί τις απραγματοποίητες υποσχέσεις του βουλευτή προς τους ψηφοφόρους του.Πόσο πιο επίκαιρο να είναι το έργο,σε μια εποχή γεμάτη με… Ψευτοθόδωρους,όπως είναι γεμάτη και από…Σουσούδες. Λάβετε θέσεις και τα καλύτερα έρχονται με μια υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών που θα είναι “ντυμένη”με εξαίσιες μουσικές και τραγούδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση