GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΠΑΟΚτζής Τσακαλώτος, οι...πάσες του Μουστακίδη και η επιλογή Κουτεντάκη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χρησιμοποίησε τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, για να απαντήσει στις αιτιάσεις του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιάννη Κο...

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χρησιμοποίησε τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ, για να απαντήσει στις αιτιάσεις του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής Γιάννη Κουτσούκου, σχετικά με την τοποθέτηση του Φραγκίσκου Κουτεντάκη στη θέση του Επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.
"Δεν κάνατε καν μια αξιοπρεπή επιλογή, να βάλετε έναν καθηγητή που να είναι δικός σας μεν, αλλά όχι και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός σας. Δεν έμεινε και κανένας που να μην μισθοδοτείται από το Δημόσιο", είπε αρχικά ο κ. Κουτσούκος με τον υπουργό Οικονομικών να του απαντάει χαρακτηριστικά ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αυτός που "καρατόμησε" σε ένα βράδυ την κ. Μπαλφούσια, όταν στην Έκθεσή της διαπίστωνε ότι το δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο. Μάλιστα, είπε, αυτή η κυβέρνηση διατήρησε στην θέση του τον Παναγιώτη Λιαργκόβα, χωρίς κανείς να αξιολογήσει αρνητικά ότι ανήκει στην ΝΔ, μέχρι το πέρας της θητείας του.
"Εμείς διαλέγουμε ανθρώπους - αντιθέτως με εσάς - επειδή έχουν αξία και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε αυτούς που είναι άξιοι και αυτούς που δεν είναι. Να ξέρετε ότι μέσα από το αναπτυξιακό μας σχέδιο είναι να χτυπήσουμε το πελατειακό κράτος, γιατί το χτίσατε 30 χρόνια, το αγαπήσατε για 30 χρόνια και αν επιστρέψετε θα υπάρχει για άλλα 30 χρόνια. Για αυτό δεν σας θέλουμε πια, γιατί αυτό το πελατειακό κράτος είναι συνώνυμο με το ΠΑΣΟΚ, έχει την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, εσείς ήσασταν οι εμπνευστές του και εσείς θα το συνεχίζατε", υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών προς τον ερωτώντα βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής.
Τέλος, ο υπουργός ευχαρίστησε τον κ. Κουτσούκο για την ερώτησή του χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «πασαδόρο του ΠΑΣΟΚ» και παρομοιάζοντας με τον παλαιό πασαδόρο Μουστακίδη. Μάλιστα σημείωσε ότι του έδωσε «καλή πάσα» για να «μπορέσει εκείνος να καρφώνει» για τα πεπραγμένα του ΠΑΣΟΚ στην δημόσια ζωή επί πολλά χρόνια.

Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση