GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητσοτάκης: Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει πρόκειται για ένα βρώμικο ψέμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Στην οικονομία, τα ελληνοτουρκικά, στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία ...

Στην οικονομία, τα ελληνοτουρκικά, στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη συνεδρίαση των τομεαρχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, επικεντρώνοντας τα πυρά του στην σχέση Τσίπρα-Καμμένου, λέγοντας ότι στηρίχθηκε στη λάσπη και ότι θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος.
"Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει, πρόκειται για ένα ακόμη βρώμικο ψέμα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να χρυσώσουν το χάπι των μέτρων του έρχονται", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης λέγοντας ότι πρόκειται για την τυπική λήξη του προγράμματος, που θα γίνει τον Αύγουστο. Πρέπει να αναζητήσουμε πόρους από τις αγορές, πρόσθεσε, αλλά διατηρούνται οι υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει.
Για τα ελληνοτουρκικά και τους δύο Έλληνες αξιωματικούς, ανέφερε ότι στο παρελθόν τέτοια θέματα λύνονταν μέσα σε μερικές ώρες. Αναφέρθηκε στην επίσκεψη Ερντογάν, λέγοντας ότι λειτούργησε σαν καταλύτης στην τουρκική προκλητικότητα που οδήγησε στο επεισόδιο στα Ίμια και στην κράτηση των δύο αξιωματικών. Και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "η αριστερά του κ. Τσίπρα δεν ξέρει τι ποιεί δεξιά του κ. Καμμένου". Υποστήριξε δε ότι χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων της χώρας από τη άμυνα μέχρι τη διπλωματία και την κοινωνία των πολιτών και επίσης να είναι ενωμένη η ομογένεια. "Απαιτείται ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, και ενότητα" ανέφερε χαρακτηριστικά και είπε ότι "κάποιοι φρόντισαν να μας γονατίσουν όχι μόνο οικονομικά αλλά και να μας βάλλουν στη γωνία. Απομάκρυναν στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ικανούς διπλωμάτες γιατί υποστηρίζουν το 'ή αυτοί ή εμείς'".
"Νιώθουμε ανήσυχοι για τους δύο Έλληνες και είμαστε βέβαιοι ότι γνωρίζουν ότι κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας τους σφίγγει το χέρι", πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης, εκτιμώντας πάντως πως η περιπέτειά τους θα λήξει σύντομα καθώς απειλεί να δηλητηριάσει την πιο σημαντική κατάκτηση των τελευταίων χρόνων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, την προσέγγιση των δύο λαών που ξέρουν ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. "Κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου, το έθεσα στις συναντήσεις μου στο Κατάρ και αυτό θα κάνω και αύριο στο Συμβούλιο Κορυφής του ΕΛΚ", ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ άσκησε κριτική στον τρόπο που χειρίζεται το θέμα η κυβέρνηση: "Αποδείχθηκαν λίγοι και όταν μιλάμε για τα εθνικά θέματα το λίγος σημαίνει επικίνδυνος", είπε σημειώνοντας ότι τη μία μιλάνε για ομηρεία και την άλλη για κράτηση, "όταν μιλάς για διμερές θέμα και την άλλη ζητάς από τον γραμματέα του ΟΗΕ να παρέμβει είσαι αναξιόπιστος".
Για ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι από την αρχή η ΝΔ είχε θέσει "το θέμα την αναθεώρησης του Συντάγματος σαν απαράβατο όρο για να προχωρήσει η όποια διαπραγμάτευση". Με καθυστέρηση το αποδέχθηκε και η κυβέρνηση, ωστόσο σήμερα είναι αργά για διαμόρφωση εθνικού μετώπου, πρόσθεσε ενώ ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν διαθέτει ενιαία γραμμή στο εσωτερικό της.
Ο Πρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυσε συνολική επίθεση στην κυβέρνηση, εστιάζοντας τα πυρά του στη σχέση των δύο κυβερνητικών εταίρων. Στη λάσπη στηρίχθηκε η παράγκα της σχέσης Τσίπρα- Καμμένου, ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και συμπλήρωσε ότι θα πάνε μαζί μέχρι το τέλος. "Ο ένας είναι όμηρος του άλλου. Η συνολική εικόνα που δίνει η κυβέρνηση είναι ότι ο σκοπός της είναι η άνευ όρων παραμονή στην εξουσία. Στοχεύει αποχωρώντας να έχει υποστεί τη μικρότερη δυνατή ήττα. Το οργανώνει από τώρα με ρουσφέτια, κατάργηση της αξιολόγησης, πολιτικές πελατείες, τα πάντα για να αποφύγουν τη συντριβή. Τσαλαπατούν το δημοκρατικό κεκτημένο της αντιπολίτευσης. Όσο για τα τρικ των εταίρων που διαφωνούν δεν πιάνουν, ήταν είναι και θα είναι σύμμαχοι στην εξουσία. Αυτή η κυβέρνηση θα κριθεί από το λαό, γιατί μας κόστισε 200 δισ., γιατί φόρτωσε νέους φόρους, γιατί παρέδωσε συνοικίες στους κουκουλοφόρους", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μητσοτάκης.
Σχετικά με την υπόθεση της Novartis ο Πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι "η σκανδαλολογία δεν πείθει. Στην υπόθεση της Novartis η κυβέρνηση είναι γυμνή και πλήρως εκτεθειμένη. Ένα πραγματικό σκάνδαλο το μετέτρεψε σε άθλια επίθεση συκοφαντίας σε βάρος των πολιτικών της αντιπάλων". Ανέφερε ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την προκαταρκτική εκφράζοντας την αντίθεσή της στις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και πρόσθεσε ότι "η πλειοψηφία κρύβει τους μάρτυρες γιατί είχε προσχεδιάσει την επιστροφή της υπόθεσης στη Δικαιοσύνη όπως είχαμε από την αρχή καταγγείλει", ενώ "την ίδια στιγμή κάλυψε με προκλητικό τρόπο την ευθύνη των δικών τους υπουργών. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν τιμολόγησε τα φάρμακα και πολέμησε τις προσπάθειες της ΝΔ για μείωση της τιμής των φαρμάκων".
Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη ομιλία του στους φοιτητές στη συνδιάσκεψη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. "Τους ζήτησα να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά. Απέναντι τους αναλάβαμε σημαντικές δεσμεύσεις. Όχι μόνο ότι θα δημιουργήσουμε εκατοντάδες χιλιάδες καλές θέσεις εργασίας, αλλά και ότι θα καταργήσουμε τον υποκατώτατο μισθό, ώστε να αμείβονται όπως όλοι οι εργαζόμενοι, θα βάλλουμε τέλος στην ανομία στα πανεπιστήμια, θα ενισχύσουμε τον θεσμό της οικογένειας, αυξάνοντας το αφορολόγητο για κάθε παιδί κατά 1.000 ευρώ", είπε.
Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι οι κάλπες έρχονται, και θα είναι εκλογές κάθαρσης και επανεκκίνησης, και απευθυνόμενος στα στελέχη του κόμματος τόνισε: "Η ΝΔ βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, οργανωτική και πολιτική. Θα συνεχίσουμε να προβάλλουμε τις επεξεργασμένες θέσεις μας δίνοντας προτεραιότητα σε αυτές που αποτελούν άμεση αναγκαιότητα ποτισμένες με έναν λόγο αξιόπιστο".
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ
Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Μαθαίνουμε Ιστορία και Γεωγραφία!

    1. Αυτό που "λέγεται" Γεωγραφικά Μακεδονία και εκτείνεται μεταξύ Ελλάδος Σκοπίων και Βουλγαρίας ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΙΟΤΙ επί Οθωμανίας και με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ/ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ όρισαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! Ο ΛΟΓΟΣ: Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΣ του Οθωμανικού Πατριαρχείου/Κων.Πόλεως ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ (βλέπε άλλωστε Των Αφορισμών των πολλών Ελληνικών ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ πριν το 1821 από το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Κων/Πόλεως-Φανάρι!!!)!

    Τόσο το "ΦΑΝΑΡΙ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ Η Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ 99% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1% ΣΤΟ .... ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (διότι η Αλβανία είναι Ένα Κρατικό Konstruckt/Construkt!)! Τώρα τα ... 3-5 χιλιόμετρα πιό βόρεια σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν τα πέρνουμε υπόψιν!!!

    2. Για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ 1. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ... ΡΩΜΑΙΟΥΣ!!!

    3. Το Εθνικό Ερώτημα Είναι: Γιατί στην "Μοντέρνα" sic Αθήνα ... ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (Πέρα Από Αγγλοαμερικάνικη Αποικία) Είναι Συνάρτηση του Ανθελληνικού Φαναριού/Πατριαρχείου;;;

    Γιατί το Ελληνικό Κράτος ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (ναί καλά διαβάσατε!!!!) Συμφωνία/Αντίληψη του Συνεδρίου της .... ΒΙΕΝΝΗΣ/ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΟ ... 1813/14 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ;;;;;;

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.....




    Σημ. Παράδοση του Ονόματος/Ορου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΣΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!!!! Εφαρμογή της ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ... 114/120 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση