GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλητικοί του ΑΠΘ ντρέπεστε; «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Δίδαξε με να ξεχνάω να σκέπτομαι... » Ουίλλιαμ Σαίξπηρ Ήταν άραγε προκλητικό το...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Δίδαξε με να ξεχνάω να σκέπτομαι...»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Ήταν άραγε προκλητικό το...
ερώτημα του τίτλου μας, ή ίσως στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας και φαντασίωσης;
2 Μάρτη 2018, επισημάναμε: Σύγκλητος ΑΠΘ ή Νατοϊκή οργάνωση;
Τότε με ομόφωνη απόφαση της η Σύγκλητος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ξεπερνώντας κάθε όριο πρόκλησης και προπαγανδίζοντας ψευδείς ειδήσεις (fake news: "Ψευδείς ειδήσεις" (fake news)... όταν μια είδηση δεν είναι αρεστή στο υπερεθνικό κεφάλαιο), ενέκρινε ομοφώνως ψήφισμα: «H πανεπιστημιακή κοινότητα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης παρακολουθεί με οδύνη και αποτροπιασμό την ανθρωπιστική τραγωδία που κορυφώνεται τις τελευταίες ημέρες στη γειτονική μας Συρία με την αποτυχία επίτευξης εκεχειρίας, την αδυναμία πρόσβασης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό και τον τραγικό απολογισμό θυμάτων, μεταξύ των οποίων δυστυχώς πάρα πολλά παιδιά...». Επίσης, οι "Συγκλητικοί" χωρίς ίχνος ντροπής και σεβασμού στις πανεπιστημιακές τους ιδιότητες, με το χαμένο κύρος και τιμή του πανεπιστημιακού δασκάλου, διοργάνωσαν και "παράσταση αφιερωμένη στο συριακό λαό... με έργο που αποτίει φόρο τιμής στην ιστορία της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης".
Η Σύγκλητος... το ανώτατο διοικητικό σώμα πανεπιστημίων και άλλων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, που ακόμη δεν βρίσκει το σθένος να παραιτηθεί, αλλά και δεν το ζητάει κι απαιτεί κανένα μέλος της Πανεπιστημιακής κοινότητας, διαστρεβλώνοντας κάθε αρχή δικαίου και αλήθειας αναφέρεται στο λαό της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που δέχεται τη μεγαλύτερη ιμπεριαλιστική και σιωνιστική επίθεση για επτά (7) ολόκληρα χρόνια κι εννοεί τους Νατοϊκούς μισθοφόρους-τρομοκράτες που στη μαρτυρική Γκούτα δολοφονούν, αποκεφαλίζουν, σφαγιάζουν. Δεν σταματούν σ' αυτό... διαστρεβλώνουν συνειδητά και την απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και υπερτονίζουν την ψευδολογία τους: "αποτυχία επίτευξης εκεχειρίας" (1).
Δυστυχώς για την "πανεπιστημιακή" κοινότητα η αποκάλυψη-διαπίστωση της "The Jerusalem Post", μεγαλύτερης ισραηλινής εφημερίδας ξεφτιλίζει τη Σύγκλητο του ΑΠΘ.
Η Σύγκλητος, όπως περιγράφει ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, επιβεβαιώνει: «Ο βασιλιάς είναι γυμνός»...
Η Σύγκλητος δεν φοράει καν κυλότες ακράτειας!

A civil defense member reacts at a damaged site after an airstrike in the besieged town of Douma, Eastern Ghouta, Damascus, Syria. (photo credit: REUTERS/BASSAM KHABIEH)
Με την παραπάνω φωτογραφία και διαδασκαλία ώστε να υποστηριχτεί η "δολοφονική δράση" του Άσαντ, η ισραηλινή "The Jerusalem Post" μας αποκαλύπτει με τον τίτλο The fall of Ghouta threatens Israel, U.S. interests and the West, γιατί οι ΗΠΑ και το Ισραήλ δεν θέλουν να πάρει ο Αραβικός στρατός της Συρίας από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές τον έλεγχο στην ανατολική Γκούτα.
Η "The Jerusalem Post"υποστηρίζει πως η επανακατάληψη (σαν ο διάβολος και το λιβάνι η "απελευθέρωση" κι όχι επανακατάληψη) από τις Συριακές δυνάμεις και τους συμμάχους τους θα σήμαιναν δύο πράγματα: Ιρανική παρουσία κοντά στο Ισραήλ κι ήττα των ΗΠΑ από τη Ρωσία.
Για το ρόλο του Ιράν στη σύγκρουση, η ισραηλινή εφημερίδα επισημαίνει πως οι στρατιωτικοί σύμβουλοι του Ιράν βοήθησαν τη Συρία στον αντιτρομοκρατικό αγώνα κι ειδικότερα στις αγροτικές περιοχές της Δαμασκού, στην πόλη Κουνέιτρα και την Νταράα. Υπογραμμίζει επίσης πως το Ιράν βοήθησε τις Συριακές δυνάμεις για να ξεριζώσουν το "ισλαμικό κράτος" (Isis) στην έρημο, ώστε να τώρα να έχουν φθάσει στα υψίπεδα του Γκολάν και ν' αποτελούν άμεση απειλή για το Ισραήλ.
Έτσι σήμερα μας λύθηκε κι ο "γρίφος", σωστότερα αποκαλύφθηκε για ποια συμφέροντα "εργάζεται" η Σύγκλητος ενός ελληνικού πανεπιστημιακού ιδρύματος, που πληρώνει με αίμα ο ελληνικός λαός.

«Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει»... όμως κανένας δεν έχει ζητήσει "διευκρινήσεις" για αυτή τη χυδαία ενέργεια των Συγκλητικών. Φυσικά δεν αναμένεται κάτι τέτοιο από τον πολιτικό κόσμο, αλλά όλοι οι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι σιωπούν και γιατί; Τρέμουν, φοβούνται κάτι, ή απλώς είναι όλοι υπάκουα δουλικά του συστήματος;
Να είναι σίγουρη η Νατοϊκή σιωνιστική Σύγκλητος, όπως κι όλες οι δημοσιογραφικές πόρνες ότι η Γκούτα θ' απελευθερωθεί όπως το Χαλέπι!
Κάθε σπιθαμή Συριακής γης θα ελευθερωθεί!
Ο ελληνικός λαός σε αντίθεση με όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων επτά χρόνων, δεν ξεχνάει την κρίση του Μάρτη 1987, τη Συρία και τον Ανδρέα Παπανδρέου, το Μάρτη 2018 με ομήρους δύο Έλληνες στρατιώτες: "Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας"!


Σχετικά:
* Σύγκλητος ΑΠΘ ή Νατοϊκή οργάνωση;

* Καλόγριες χαστουκίζουν δημοσιογράφους!
Πριν κλάψεις για την Γκούτα...
* «Να θυμάσαι, ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»...

(1). Επισημαίνει ο γνωστός νομικός Γιάννης Χατζηαντωνίου
"Ψήφισμα 2401/ 2008 του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ... σημεία 1 και 2
1. Demands that all parties cease hostilities without delay, and...
engage immediately to ensure full and comprehensive implementation of this demand by all parties, for a durable humanitarian pause for at least 30 consecutive days throughout Syria, to enable the safe, unimpeded and sustained delivery of humanitarian aid and services and medical evacuations of the critically sick and wounded, in accordance with applicable international law;
2. Affirms that the cessation of hostilities shall not apply to military operations against the Islamic State in Iraq and the Levant (ISIL, also known as Da’esh), Al Qaeda and Al Nusra Front (ANF), and all other individuals, groups, undertakings and entities associated with Al Qaeda or ISIL, and other terrorist groups,
as designated by the Security Council;...

Ειναι γνωστό ότι στην Γκούτα μαχονται τζιχαντιστές συνεργαζόμενοι με την αλ Νούσρα κλπ
Το σημείο 2 ΡΗΤΩΣ εξαιρεί την αλ Νούσρα και τους τρομοκράτες τζιχαντιστές από την εκεχειρία.
Οι δημοσιογράφοι του ΑΠΕ δεν ξέρουν αγγλικά; Οι υπεύθυνοι του LEFT που είναι αριστεροί στα αγγλικά, ούτε αυτοί διαβάζουν;"

Ν' αναρωτηθούμε, πλέον, αν γνωρίζουν την αγγλική οι Συγκλητικοί του ΑΠΘ;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση