GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-σοκ: Η στιγμή της απόπειρας αυτοκτονίας ενός άνδρα μέσα στο ολλανδικό κοινοβούλιο

Στιγμές τρόμου έζησαν Ολλανδοί βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο, όταν ένας 65χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το ...

Στιγμές τρόμου έζησαν Ολλανδοί βουλευτές μέσα στο κοινοβούλιο, όταν ένας 65χρονος επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, πηδώντας από το θεωρείο, έχοντας μια θηλιά στον λαιμό του.
Η απόπειρα αυτοκτονίας του δεν καταγράφηκε στις κάμερες, ωστόσο ακούγεται ένας γδούπος την ώρα που μιλά ο βουλευτής Άντρο Ρούπε, ο οποίος σταματά σοκαρισμένος την ομιλία του, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί.
Την ίδια στιγμή επικρατεί αναστάτωση και ακούγονται φωνές από άλλα μέλη του κοινοβουλίου που καλούν σε βοήθεια.
Μια γυναίκα βουλευτής ανέφερε, πως μαζί με έναν συνάδελφό της κράτησαν το κεφάλι του άνδρα προκειμένου να μη σπάσει ο λαιμός του.

Ο 65χρονος ακτιβιστής φέρεται να διαδήλωνε επί εβδομάδες έξω από το κοινοβούλιο για τη νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών.
Σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα Telegraaf, είχε προαναγγείλει την πράξη του στο Facebook, λέγοντας "Συγχωρήστε με για αυτό, αλλά πρέπει να το κάνω για να ταρακουνήσω τους πολιτικούς".

Ο άνδρας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, αλλά δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση