GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεθυσμένος επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές σε άνδρες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 25χρονος πέρασε με μεγάλη ταχύτητα έξω...

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 25χρονος πέρασε με μεγάλη ταχύτητα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.
Βλέποντας το αυτοκίνητο να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς, οι άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, πίστεψαν ότι ο οδηγός επιχειρούσε να κινηθεί εναντίον τους.
Στη συνέχεια, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι στο τιμόνι καθόταν ένας νεαρός σε κατάσταση μέθης, όπως και η φίλη του που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού. Ο 25χρονος έτρεξε προσπαθώντας να αποφύγει το έλεγχο, όμως οι αστυνομικοί τον κατεδίωξαν και τον συνέλαβαν. Τότε αυτός άρχισε να τους χτυπά με κλωτσιές και μπουνιές.
Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για αντίσταση και εξύβριση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί αύριο στον ανακριτή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας φαίνεται πως δεν έχει ποινικό παρελθόν, ενώ πρόθεσή του ήταν να εντυπωσιάσει στην κοπέλα που τον συνόδευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση