GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα προκλητική εμφάνιση Σώρρα: Απειλεί ότι θα «εκτελέσει» τον Κοτζιά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μετά από καιρό στο Youtube και απειλεί με εκτέλεση τόσο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά όσο και άλλου...

Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μετά από καιρό στο Youtube και απειλεί με εκτέλεση τόσο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά όσο και άλλους υπουργούς.
Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία, η Ελλάδα θα ηττηθεί. Ακόμη υποστηρίζει ότι… «δεν υπάρχει Τουρκία, υπάρχει Ιωνία, η γη των Ελλήνων» και ότι «η κεντρική τράπεζα της Τουρκίας είναι των Ελλήνων»!
Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά είπε: «είναι αυτός υπουργός Οικονομικών (εννοεί Εξωτερικών ); Να έχω εγώ υπουργό Οικονομικών (σ.σ. ξανά Εξωτερικών εννοεί) να λέει αυτές τις γελοιότητες; Εγώ θα τον εκτελέσω. Εγώ σε κυβέρνηση Ελλήνων θα τον έχω εκτελέσει. Έχει κάνει εσχάτη προδοσία και επειδή ο νόμος στην Ελλάδα είναι θάνατος, πάει για εκτέλεση».
«Να αρχίσουν να φοβούνται όλοι οι πολιτικοί, οι δικαστικοί, οι αξιωματούχοι» συνεχίζει. «Στη Βουλή υπάρχει εσχάτη προδοσία από το ’12 – ‘13», τόνισε ακόμα. «Συνέλληνά μου αφυπνίσου, ξύπνα, ενώσου με την Ελλήνων Συνέλευση, να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας» καταλήγει.
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση