GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον δημοσιογράφο Νίκο Γρυλλάκη

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί, εξέ...

Τη θλίψη και τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα το πρωί, εξέφρασαν ο πολιτικός κόσμος, η ΕΡΤ και το ΤΕΕ.
Ο Νίκος Βούτσης
Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε: «Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν υπόδειγμα συνεπούς, φιλότιμου, μαχητή δημοσιογράφου. Διακρίθηκε ιδιαίτερα στα ρεπορτάζ των υπουργείων Περιβάλλοντος, Δημοσίων Έργων, Υποδομών και Ενέργειας. Άσκησε με συνέπεια, επαγγελματική ευθύνη και ήθος για 30 και πλέον χρόνια τη δημοσιογραφία και είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στο πεδίο της ενημέρωσης των πολιτών. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια».
Δημήτρης Τζανακόπουλος
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Η τραγική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε επί δεκαετίες τη δημοσιογραφία με ήθος και μαχητικότητα, αφήνει ένα μεγάλο κενό στη δημοσιογραφική οικογένεια και την ΕΡΤ.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Ο Χρήστος Σπίρτζης
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε: «Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, στο γιο, στην οικογένεια και τον δημοσιογραφικό κόσμο για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου και φίλου Νίκου Γρυλάκη που έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί.
Ο Νίκος ξεχώριζε για την ανθρώπινη συμπεριφορά του στην άσκηση της μάχιμης δημοσιογραφίας, τον ακέραιο χαρακτήρα του, το ήθος του και την προσφορά του στη δημόσια τηλεόραση. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το χαμόγελό του στην καθημερινή μάχη της δημοσιογραφίας».
Ο ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του δημοσιογράφου της ΕΡΤ Νίκου Γρυλλάκη, που υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του και έφυγε σήμερα πρόωρα από τη ζωή».
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη κάνει φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια.
Ο Νίκος Γρυλλάκης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, το ήθος, αλλά και την ευσυνειδησία του.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».
Το ΠΑΣΟΚ
«Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν δημοσιογράφος με ήθος και γνώση. Ξεχώριζε πάντα με το έγκυρο ρεπορτάζ, τη συνέπεια και τη σοβαρότητα του. Η αδόκητη απώλεια του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».
Ο Σταύρος Θεοδωράκης
Ο επικεφαλής του Ποταμιού δήλωσε: «Άλλος ένας φίλος έφυγε αυτό τον χειμώνα. Άλλη μία απροσδόκητη απώλεια. Με τον Νίκο Γρυλλάκη συναντηθήκαμε στα χρόνια της Πρώτης. Αθόρυβος, μεθοδικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να συμβουλεύσει, να συμπαρασταθεί. Καλό ταξίδι Νίκο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».
Ο Λευτέρης Κρέτσος
«Η ξαφνική απώλεια του Νίκου Γρυλλάκη, δημοσιογράφου της ΕΡΤ, εξαίρετου συναδέλφου και αγαπητού φίλου αφήνει σήμερα φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.
«Ο Γ.Γ. Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, και όλοι οι συνάδελφοί του στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του», προσθέτει η ανακοίνωση.
H ΕΡΤ
Ένας από τους πλέον διακεκριμένους και αγαπητούς δημοσιογράφους της ΕΡΤ, ο Νίκος Γρυλλάκης, έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή σήμερα το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος τους συναδέλφους του στη δημόσια τηλεόραση και όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ συνεχίζει: «Ο Νίκος Γρυλλάκης γεννήθηκε στα Χανιά πριν από 55 χρόνια και από πολύ νέος υπηρέτησε τη δημοσιογραφία μέσα από τηλεόραση και εφημερίδες. Επί τρεις δεκαετίες κάλυψε για την ΕΡΤ το ρεπορτάζ για θέματα περιβάλλοντος, υποδομών και ενέργειας, διακρινόμενος για τον υψηλό επαγγελματισμό του.
Δημοσιογράφος που “κυνηγούσε” την είδηση την ώρα που αυτή ήταν σε εξέλιξη, παρουσίαζε καθημερινά το ρεπορτάζ με τρόπο άμεσο, έγκυρο, αναλυτικό, διεισδύοντας σε όλες τις διαστάσεις και προεκτάσεις των γεγονότων. Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητά του στη ζωή και τη δουλειά, τον είχαν εκλέξει επί σειρά ετών εκπρόσωπο τους στο μικτό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.
Κάθε μέρα, οι συνάδελφοί του τον υποδέχονταν στην αίθουσα σύνταξης της ΕΡΤ με ένα συγκεκριμένο αστείο: “Χωρίς θέμα του Γρυλλάκη, δεν υπάρχει δελτίο!”. Και αυτό ήταν μια πραγματικότητα.
Από σήμερα αυτό θα το στερηθεί για πάντα η οικογένεια της ΕΡΤ, μαζί με το χαμόγελο, την ευγένεια και την καλοσύνη του.
Η σκέψη όλων – εργαζομένων και διοίκησης – είναι μαζί με την οικογένεια και τους οικείους του.
Καλό ταξίδι Νίκο».
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ
Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:
«Ο εκλιπών Νίκος Γρυλλάκης υπηρέτησε για δεκαετίες με συνέπεια τη δημοσιογραφία και προσέφερε πολλά στην ενημέρωση των πολιτών για τις εξελίξεις σε τεχνικά και οικονομικά ζητήματα. Είχε την αντίληψη και τη συνεχή διάθεση να εκλαϊκεύει, σε χρηστικό επίπεδο, για τους πολίτες όσα οι μηχανικοί αντιμετωπίζουμε στη δουλειά μας. Εκ μέρους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ως θεσμοθετημένου τεχνικού συμβούλου της ελληνικής πολιτείας και φορέα του τεχνικού επιστημονικού κόσμου της χώρας, εκφράζω την θλίψη μου για την απώλεια του αγαπητού δημοσιογράφου και τα θερμά συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση