GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΟΥΣΟΥΡΟ! Ερωτική φωλιά (για παντρεμένο πρόεδρο οργανισμού) με δημόσιο χρήμα...

Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο φέρεται να είναι ένας ευυπόληπτος άνδρας, ο οποίος κάθεται στο "τιμόνι" μεγάλου δημόσιου οργανισμ...

Πρωταγωνιστής σε ροζ σκάνδαλο φέρεται να είναι ένας ευυπόληπτος άνδρας, ο οποίος κάθεται στο "τιμόνι" μεγάλου δημόσιου οργανισμού.
Όλα άρχισαν προ διετίας, όταν επιλέχθηκε από την κυβέρνηση για τη θέση του προέδρου μεγάλου δημόσιου φορέα. Όταν αποδέχθηκε τη θέση του προέδρου, έπρεπε να βρίσκεται στην έδρα του οργανισμού στην Αθήνα, ενώ ο ίδιος κατοικεί μόνιμα εκτός Αττικής. Αυτό έφερε κάποιες πρακτικές δυσκολίες στον υπεράνω πάσης υποψίας άριστο οικογενειάρχη και πατέρα.
Αντί να επιλέξει να διαμένει σε κάποιο ξενοδοχείο, όπως για παράδειγμα οι βουλευτές της περιφέρειας που έρχονται στην Αθήνα, εκείνος προτίμησε να νοικιάσει μια γκαρσονιέρα. Μάλιστα, το κονδύλι για το μίσθωμα που καταβάλλει το ταμείο του δημόσιου οργανισμού, συμφωνήθηκε σε ένα ποσό άνω των 500 ευρώ τον μήνα, καθώς στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει μεγάλη ζήτηση! Η έγκριση της δαπάνης αναρτήθηκε και στη Διαύγεια.
Εκεί λοιπόν, έστησε την ερωτική "φωλιά" του μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Μάλιστα, φροντίζει να μπαινοβγαίνει με πιο casual εμφάνιση, για να μην αναγνωριστεί από τα κοστούμια που φορά λόγω των καθηκόντων του. Εκεί, γίνεται καθημερινά "παρέλαση" από νεαρές καλλονές.
Ο ίδιος, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τόσο τη δημοσιότητα όσο και τη Δικαιοσύνη για σπατάλες που είχαν γίνει όταν ήταν (επίσης) επικεφαλής μεγάλου δημόσιου ιδρύματος.

1 σχόλιο

  1. Πρώτα απ' όλα μου φαίνεται εντελώς στημένη η είδηση, από τα τρολ του Κούλη. Ακόμη όμως και αν είναι αλήθεια και είναι συνεπής στην εργασία του, έντιμος και αποδοτικός γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές του σχέσεις. Αν είναι νόμιμο να νοικιάζει κατοικία θα κάνουμε έλεγχο στο ποιον φέρνει εκεί; Καλύτερα να ψάξουμε αυτούς που φάγανε δις με τις μίζες των κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και να αφήσουμε τα κουτσομπολιά. Δυστυχώς αυτοί που φάγανε επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι αμέτρητοι και τους πληρώνουμε τώρα (Τσχατζόπουλος, Παπαγεωργόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος, Παπασταύρου για να θυμηθούμε μόνο αυτούς που αποδείχτηκε τελεσίδικα) αλλά μήπως ο Κούλης πάει πίσω: Δήθεν «διάσταση», off shore, λίστα Λαγκάρντ, δάνειο εφημερίδας, δώρα από Χριστοφοράκο κλπ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση