GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ! Ζήτησαν αποφυλάκιση των δυο στρατιωτικών από...λάθος δικαστήριο

Konstantinos Vergos   Δικηγόροι των Ελληνων αξιωματικων και ασκούν έφεση κάνοντας λάθος τον αριθμό του πρωτοδικείου. Απλα απιστευτο. Δικ...

Konstantinos Vergos 
Δικηγόροι των Ελληνων αξιωματικων και ασκούν έφεση κάνοντας λάθος τον αριθμό του πρωτοδικείου. Απλα απιστευτο. Δικηγόροι απο τα Lidl προφανως, αν αληθευει...
-----------------
Απορρίφθηκε η ένσταση των δικηγόρων των δύο Ελλήνων στρατωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Ανδριανούπολης. Η είδηση γνωστοποιήθηκε πρώτα από τα τουρκικά ΜΜΕ. Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι το δεύτερο δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει την ένσταση, αφού την απόφαση είχε λάβει το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως στο οποίο και παρέπεμψε την αίτηση. Yπενθυμίζεται ότι η ένσταση των δικηγόρων κατατέθηκε χθες 28.3.2018.
Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, οι δικηγόροι Χακάν Γιαλτσίντουγ και Σελίν Οζέλ είχαν υποβάλει την ένσταση την Τετάρτη, στο Α΄ Κακουργιοδικείο Αδριανούπολης, ζητώντας να επανεξεταστεί η αίτηση αποφυλάκισης, την οποία είχε απορρίψει το Β’ Κακουργιοδικείο Αδριανούπολης.

Η ενημέρωση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων

Για την εξέλιξη αυτή, το ΑΠΕ – ΜΠΕ αναφέρει συγκεκριμένα:
«Το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, στο οποίο είχαν προσφύγει οι δικηγόροι των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται από τις 2 Μαρτίου στις φυλακές, αποφάνθηκε σήμερα ότι είναι αναρμόδιο να εξετάσει την ένσταση, αφού την απόφαση είχε λάβει το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως στο οποίο και παρέπεμψε την αίτηση.
Το 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως επιλήφθηκε άμεσα της ένστασης, την οποία και απέρριψε με την ίδια αιτιολογία, που είχε λάβει προχθές.
Με αυτή την απόφαση οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν προφυλακισμένοι, περιμένοντας την κατάθεση του κατηγορητηρίου ούτως ώστε ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους.
Σε κάθε περίτπωση οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αναμένεται να επισκεφτούν τους νεαρούς στις φυλακές της Ανδριανούπολης που αγωνιούν για την εξέλιξη της υπόθεσης.
Πηγή : http://www.hurriyet.com.tr, ΑΠΕ - ΜΠΕ, ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση