GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΕΘΗΚΑΝ! ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ οι φαντάροι που πέταξαν τον σκύλο στο γκρεμό...

Στο στρατοδικείο παραπέμπονται οι φαντάροι που κακοποίησαν τον σκύλο στην Κόνιτσα. Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήν...

Στο στρατοδικείο παραπέμπονται οι φαντάροι που κακοποίησαν τον σκύλο στην Κόνιτσα.
Όλοι τους έχουν απολυθεί πρόσφατα, ωστόσο για έξι μήνες μετά την απόλυσή τους διέπονται υπό την στρατιωτική νομοθεσία και έτσι δικογραφία σχηματίζεται από τον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Ιωαννίνων
Δεν χρειάστηκε μάλιστα να εντοπιστούν ηλεκτρονικά οι δράστες της κακοποίησης του σκύλου  αφού ουσιαστικά κατέθεσαν σε βάρος τους άλλοι στρατιώτες που υπηρετούσαν στην ίδια μονάδα και έτσι σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν πλέον ταυτοποιηθεί και οι τρεις τους.
Από την πλευρά της  η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει αποστείλει στην αρμόδια στρατιωτική ανακριτική Αρχή το υλικό που συγκέντρωσε και το οποίο θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των τριών πρώην φαντάρων.
Ο σκύλος έχει εντοπιστεί από φιλοζωική οργάνωση και είναι καλά στην υγεία του, ενώ πρόκειται να απομακρυνθεί από το στρατόπεδο.

1 σχόλιο

  1. .... βρήκαμε θέμα!!!

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΠΡΑΞΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

    Το Σκυλάκι ζεί για Αυτούς που ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΒΑΣΑΝΗΣΤΗΡΙΩΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΟΥΔΕΙΣ!!!

    Για το "Πέταμα" (όπως το σκυλάκι) ΤΩΝ Ελλήνων στο Εξωτερικό (Μετανάστευση γάρ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΟΥΔΕΙΣ!!!

    .... και πάνω στο Φοροεισπρακτικό Νομοσχέδιο για τα Τετράποδα τα ... ΔΙΠΟΔΑ ΑΓΑΝΑΚΤΟΥΝ ενώ στα Φοροεισπρακτικά Νομοσχέδια των Διπόδων ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΑ!!!

    Το Αυτό Νομοσχέδιο για Τα Τετράποδα είναι η Προπαίδεια του Πνεύματος Dr. Mengele και για τα Δίποδα (Τσιπάκια Ευνουχισμούς κ.α.!)!


    Είναι Σύμπτωση το Φοροεισπρακτικό Dr. Mengele Νομοσχέδιο για τα Τετράποδα και την "Εμφάνιση" του βίντεο με το σκυλάκι;;;;; Θυμίζει Έντονα το βιβλίο του Dr. Goebels σελίδα 213 δεύτερη παράγραφος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση