GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αυτό το ποσοστό επανεκλέγεται ο Πούτιν στη ρωσική προεδρία

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θριάμβευσε στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία και βάσει των όσων ανακοίνωσε η ρωσική επιτροπή επανεκλέγεται στην προεδρ...

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν θριάμβευσε στις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία και βάσει των όσων ανακοίνωσε η ρωσική επιτροπή επανεκλέγεται στην προεδρία της Ρωσικής Ομοσπονδίας συγκεντρώνοντας το 76,65% των ψήφων, με το 99% των εκλογικών τμημάτων να έχει ενσωματωθεί.
Με απλά λόγια, τον ψήφισαν σχεδόν 55,5 εκατομμύρια Ρώσοι. Ο Κομμουνιστής υποψήφιος Πάβελ Γκρουντίνιν έλαβε το 11,82% των ψήφων, ο επικεφαλής του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι συγκέντρωσε το 5,68%, ενώ η υποψήφια της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ξένια Σόμπτσακ έλαβε το 1,66% των ψήφων.
Ο Γκριγκόρι Γιαβλίνσκι, συνιδρυτής του κόμματος Γιάμπλοκο, έλαβε το 1,04% των ψήφων, ο Μπαρίς Τίτοφ το 0,75%, ο έτερος κομμουνιστής υποψήφιος Μαξίμ Σουράικιν 0,68% και ο Σεργκέι Μπαμπούριν 0,65%.
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση