GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Δώρο" Τόσκα στους αστυνομικούς - Θα υπηρετούν στον τόπο καταγωγής τους

Τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να υπηρετούν στον τόπο καταγωγής των ίδιων ή των συζύγων τους, εφόσον διέμεναν σε α...

Τροπολογία που δίνει τη δυνατότητα στους αστυνομικούς να υπηρετούν στον τόπο καταγωγής των ίδιων ή των συζύγων τους, εφόσον διέμεναν σε αυτόν μέχρι την ενηλικίωσή τους, κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
Η τροπολογία, που φέρει τις υπογραφές του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, καταργεί τους περιορισμούς που υπήρχαν με τον νόμο του 1982 σχετικά με τις τοποθετήσεις του αστυνομικού προσωπικού (αξιωματικοί, ανθυπασπιστές και υπαξιωματικοί). Τη ρύθμιση είχε προαναγγείλει ο κ. Τόσκας χαρακτηρίζοντας παρωχημένο τον ισχύοντα νόμο, καθώς απαγορεύει σε αστυνομικούς να υπηρετούν στην πόλη στην οποία διέμεναν έως την ενηλικίωσή τους, αν αυτή έχει πληθυσμό κάτω των 200.000 κατοίκων.
Ο αναπληρωτής υπουργός είχε αναφέρει ακόμη ότι με την αναδιάρθρωση των περιφερειακών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. και με την συνένωση των αστυνομικών υπηρεσιών θα δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στην κατανομή του υπηρετούντος προσωπικού, ενώ θα προκύψουν πολλά προβλήματα σε πολλές επαρχιακές πόλεις της χώρας σε μικρούς πληθυσμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση