GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λογαριασμός στο instagram αφιερωμένος στις πιό περίεργες δημόσιες τουαλέτες - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τις πιο high tech τουαλέτες στον κόσμο, που έχουν καπάκια αυτόματου κλεισίματος και λειτουργίες μασάζ. Όμως...

Οι Ιάπωνες είναι γνωστοί για τις πιο high tech τουαλέτες στον κόσμο, που έχουν καπάκια αυτόματου κλεισίματος και λειτουργίες μασάζ.
Όμως, η "λατρεία" τους για τις τουαλέτες δεν τελειώνει εκεί, καθώς έχουν επίσης μερικές από τις πιο περίεργες δημόσιες τουαλέτες, όπως αποκάλυψε ένας νέος λογαριασμός στο Instagram, αφιερωμένος αποκλειστικά σε αυτό το θέμα, ρίχνοντας φως στα περίεργα σχέδια των δημόσιων τουαλετών του Τόκιο.
Οι φωτογραφίες έχουν συγκεντρωθεί από τον Hidefumi Nakamura, ο οποίος τις μεταφορτώνει στη σελίδα στο Instagram toilets_a_go_go.
Ξεκίνησε τη σελίδα αφού διαπίστωσε πόσες από τις δημόσιες τουαλέτες έχουν περίεργα σχέδια που δεν συνδυάζονται με το κομψό περιβάλλον τους.
Δείτε μερικά από τα περίεργα σχέδια:





Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση