GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Ερντογάν πηγαίνει στη Βάρνα- Βάζει όλα τα θέματα στην ατζέντα

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα λάβει μέρος στην Σύνοδο Κορυφής Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα φιλοξενηθεί στη Βουλγα...

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα λάβει μέρος στην Σύνοδο Κορυφής Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα φιλοξενηθεί στη Βουλγαρία από τους προέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.Όπως ανακοινώθηκε από το Γραφείο Τύπου της Τουρκικής Προεδρίας της Δημοκρατίας, στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου στη Βάρνα, θα ανταλλαχθούν απόψεις για την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας, την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε ορισμένα θέματα από τότε που έγινε η Συμφωνία για το Μεταναστευτικό της 18ης Μαρτίου και τα συγκεκριμένα βήματα που θα πρέπει να γίνουν από δω κι έπειτα.
Υπογραμμίστηκε ότι η επικείμενη συνάντηση θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για την αξιολόγηση των σχέσεων Τουρκίας-ΕΕ και την συζήτηση των περιφερειακών και διεθνών θεμάτων.
Αναφέρθηκε εξάλλου ότι επί της ευκαιρίας της επίσκεψης προβλέπεται να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση μεταξύ του ΠτΔ Ερντογάν και του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση