GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζαχαράκη για τις δηλώσεις Δαβάκη: Ακραίοι οι χαρακτηρισμοί του

Ακραίες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Δαβάκη, ο οποίος ανέφερε χθες, ότι "απαγορεύει στους αθίγ...

Ακραίες χαρακτήρισε τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θανάση Δαβάκη, ο οποίος ανέφερε χθες, ότι "απαγορεύει στους αθίγγανους, τους γύφτους και δεν συμμαζεύεται να τον ψηφίζουν", η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή.
"Πρέπει να δούμε πώς προκλήθηκε η συγκεκριμένη αντίδραση, ποια συζήτηση υπήρχε, ωστόσο οι χαρακτηρισμοί είναι ακραίοι", δήλωσε η κ. Ζαχαράκη.
Ο κ. Δαβάκης προέβη σε αυτές τις δηλώσεις κατά την τοποθέτησή του, στο πλαίσιο μιας συγκέντρωσης για ενημέρωση, προκειμένου να βρεθούν λύσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στον Δήμο της Σπάρτης, που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο της Παλαιοπαναγιάς.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση