GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει ο Καμμένος- Το νέο tweet για την "ομηρία των Ελλήνων Αξιωματικών"- ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στο twitter επιμένει στα περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στ...

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε ανάρτησή του στο twitter επιμένει στα περί ομηρίας των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που βρίσκονται στις φυλακές της Τουρκίας.
«Για πρώτη φορά συμβούλιο κορυφής της ΕΕ παίρνει τόσο ξεκάθαρη θέση για τουρκική προκλητικότητα και απαιτεί άμεση απελευθέρωση Ελλήνων Αξιωματικών ομήρων μετά από εισήγηση του Αλέξη Τσίπρα».

2 σχόλια

  1. Μαθαίνουμε Ιστορία και Γεωγραφία!

    1. Αυτό που "λέγεται" Γεωγραφικά Μακεδονία και εκτείνεται μεταξύ Ελλάδος Σκοπίων και Βουλγαρίας ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ! ΔΙΟΤΙ επί Οθωμανίας και με την ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ/ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ όρισαν ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!! Ο ΛΟΓΟΣ: Ο ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΡΟΣΥΛΙΤΙΣΜΟΣ του Οθωμανικού Πατριαρχείου/Κων.Πόλεως ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΠΝΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΟΥΛΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΑΣ (βλέπε άλλωστε Των Αφορισμών των πολλών Ελληνικών ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ πριν το 1821 από το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Κων/Πόλεως-Φανάρι!!!)!

    Τόσο το "ΦΑΝΑΡΙ" ΌΣΟ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΌΤΙ Η Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΕΙΝΑΙ 99% ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1% ΣΤΟ .... ΒΟΡΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (διότι η Αλβανία είναι Ένα Κρατικό Konstruckt/Construkt!)! Τώρα τα ... 3-5 χιλιόμετρα πιό βόρεια σε ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ δεν τα πέρνουμε υπόψιν!!!

    2. Για ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ 1. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ... ΡΩΜΑΙΟΥΣ!!!

    3. Το Εθνικό Ερώτημα Είναι: Γιατί στην "Μοντέρνα" sic Αθήνα ... ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ;;;;

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (Πέρα Από Αγγλοαμερικάνικη Αποικία) Είναι Συνάρτηση του Ανθελληνικού Φαναριού/Πατριαρχείου;;;

    Γιατί το Ελληνικό Κράτος ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ (ναί καλά διαβάσατε!!!!) Συμφωνία/Αντίληψη του Συνεδρίου της .... ΒΙΕΝΝΗΣ/ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΤΟ ... 1813/14 μέχρι ΣΗΜΕΡΑ-ΤΩΡΑ;;;;;;

    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.....




    Σημ. Παράδοση του Ονόματος/Ορου "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ" ΕΣΤΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!!!! Εφαρμογή της ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ... 114/120 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρακολουθώντας την Συνέντευξη Τύπου στα Σκόρπια.....23/3/2018 (δύο μέρες πριν 25/3/1821!!!)



    Μιλά ο "Δικός" μας ΜΚΟ για ..... Εντιμω Συμβιβασμό.....!


    Δηλαδή ο "Τίποτας" έρχεται και Σου κλέβει το Ιστορικό Σου Όνομα και Τον Πολιτισμό Σου Το Αίμα Σου και .... ΕΣΥ .... ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΣΕΑΙ.... ΜΕ ΕΝΤΙΜΩ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ!!!!!


    Αλλά το Ιστορικό Ερώτημα Είναι: Πότε οι Λακέδες Ιστορικά Είχαν Τιμή;;;;;;


    ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑ/ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ!!!!!


    ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΧΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!!! (ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΈΝΑ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΧΑΛΑ!)



    ΑΝΑΓΚΑΙΑ και ΑΜΕΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση