GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΑΝ για το σκάνδαλο με τα οικόπεδα στην Γλυφάδα!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ: ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!!! Η ανεξάρτητη, αντικειμενική, αδέσμευτη, έντιμη, ηθική κλπ. κλπ. Ελληνική Δικαιο...

ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΚΟΥΡΓΙΟΔΙΚΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ: ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ!!!

Η ανεξάρτητη, αντικειμενική, αδέσμευτη, έντιμη, ηθική κλπ. κλπ. Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάνθηκε (την Παρασκευή 13 Απριλίου) οτι όλοι οι εμπλεκόμενοι που κατηγορούντο για απιστία και παράβαση καθήκοντος σε βαθμό κακουργήματος, είναι αθώοι.

Με λίγα λόγια, καλώς έκαναν και πλήρωσαν κάτι εκατομμύρια παραπάνω για να αγοραστούν κάποια οικόπεδα μικρότερης αξίας. Άγνωστες παραμένουν ακόμα οι ενέργειες αυτών που κατέθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας το τι θα πράξουν.

Σαν σημαντική επισήμανση σας λέμε οτι για μια τόσο σοβαρή δίκη και με κατηγορούμενους 30 άτομα, δεν υπήρξε ΚΑΝΕΝΑΣ μάρτυρας υπεράσπισης να καταθέσει. Παρ' όλα αυτά η ανεξάρτητη, αντικειμενική, αδέσμευτη, έντιμη , ηθική κλπ κλπ δικαιοσύνη τους αθώωσε.

Με την απόφαση του δικαστηρίου, άμεση ήταν η αντίδραση της δημοτικής παράταξης του τ. δημάρχου Κώστα Κόκκορη που εξέδωσε το παρακάτω δελτίο, ούτε έτοιμο να το είχαν, το οποίο δημοσιεύουμε από δημοσιογραφική δεοντολογία και μόνον.

Γλυφάδα, 13 Απριλίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΑΘΩΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Σήμερα, 13 Απριλίου 2018, στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, έληξε η υπόθεση της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου, όπου κατηγορούνταν ο πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης και 27 Δημοτικοί Σύμβουλοι, με την πανηγυρική τους αθώωση.
Όσοι σκοτεινοί κύκλοι προσπάθησαν να σπιλώσουν το ήθος και την εντιμότητα του τότε Δημοτικού Συμβουλίου, για μια απόφαση που αποδίδει δύο μεγάλες πλατείες στο λαό της Γλυφάδας, έπεσαν στο κενό.
Η αλήθεια έλαμψε και το δίκιο κυριάρχησε!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση