GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΤΣΙΡΩΝΗΣ μετά τον Γάκη! "Η εφορία, νομικά δεν κάνει κατάσχεση λογαριασμού.."

Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη, ο οποίος την Τρίτη υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν κατασχέσεις, αλλά «αφαίρεση χρημάτων από κάποι...

Μετά τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Γάκη, ο οποίος την Τρίτη υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν κατασχέσεις, αλλά «αφαίρεση χρημάτων από κάποιους λογαριασμούς, δεν είναι κατάσχεση λογαριασμών», τη σκυτάλη πήρε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Τσιρώνης.
Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιρώνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ υποστήριξε ότι «προφανώς όταν κάποιος χρωστάει, κάπως πρέπει η Πολιτεία να το παίρνει», επισημαίνοντας ότι «υπάρχει ακατάσχετος λογαριασμός, ώστε να προστατευθούν οι οικονομικά ασθενέστεροι».
«Αυτό που κάνει η εφορία με τα χρήματα στους λογαριασμούς των οφειλετών δεν είναι κατάσχεση λογαριασμού νομικά γιατί κατάσχεση σημαίνει ότι βγαίνει μια δικαστική πράξη», είπε ακόμη ο κ. Τσιρώνης.
Στην ερώτηση αν κάτι τέτοιο δεν είναι κατάσχεση, ο υπουργός απάντησε: «Πείτε το όπως θέλετε».
Σημείωσε, τέλος, ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι «μπαίνουν 2.000 ευρώ από τον μισθό μου, χρωστάω 1.500 στην εφορία και μου τα παίρνει».
Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση