GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μουρατίδης στην... Συμμορία του Κακλέα!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ. Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο πολυσχιδής Γιάννης Κακλέας πέρα από τον Ερωτε...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο πολυσχιδής Γιάννης Κακλέας πέρα από τον Ερωτευμένο Σαίξπηρ που ετοιμάζει για τον Ελληνικό Κόσμο, θα ανεβάσει και την περίφημη Συμμορία των πέντε στο θέατρο Κιβωτός και έχω και νεότερα!

Για έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους "έκλεισε" τον εξαιρετικό Φανή Μουρατίδη με τον οποίο έχουν δουλέψει ξανά επιτυχώς- πιο πρόσφατη συνεργασία τους Η κατάρα της Ίρμας Βεπ που από τις 18.4 ανεβαίνει στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών με τους Χαραλαμπόπουλο- Μουρατίδη να κεντάνε!

Για την "Συμμορία" του ο Κακλέας έχει κλείσει μαθαίνω και τους άξιους Θανάση Τσαλταμπάση, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Κώστα Αποστολάκη, Στέλιο Ιακωβίδη όπως και την καίρια Αγορίτσα Οικονόμου, ενώ την απόδοση της δυνατής κωμωδίας θα κάνει ο "μετρ" Θοδωρής Πετρόπουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση