GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η κρίση και το «πολιτικό χρήμα»...

Thanasis Papamichail Η κρίση του πολιτικού συστήματος τα τελευταία χρόνια, έβγαλε στην επιφάνεια το προερχόμενο «πολιτικό χρήμα» από ιδ...

Thanasis Papamichail
Η κρίση του πολιτικού συστήματος τα τελευταία χρόνια, έβγαλε στην επιφάνεια το προερχόμενο «πολιτικό χρήμα» από ιδιωτικές παράνομες χορηγίες είτε για πλουτισμό ενός πολιτικού προσώπου είτε για κάλυψη προεκλογικών δαπανών κομμάτων.
Οι διαμαρτυρόμενοι ψηφοφόροι του καναπέ, δυσανασχετούν απέναντι σε κάθε είδους τηλεοπτικής αποκάλυψης παράνομης χορηγίας και στολίζουν τους αποδέκτες με αρκετά «γαλλικά»! Αλλά μέχρι εκεί!
Στη χώρα μας έχουν αποκαλυφθεί πολλές παρανομίες «αμαρτωλού» χρηματισμού αλλά λίγες φτάσανε να φέρουν στο εδώλιο τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Τα «παραθυράκια» των νόμων ανοίγουν και τα «πουλάκια την κάνουν» για να αποδειχτεί για άλλη μία φορά ότι «κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει».
Οι πολιτικοί, «δίκην» Πόντιου Πιλάτου, νίπτουν τας χείρας τους, πέφτουν από τα σύννεφα κάθε φορά που αποκαλύπτεται ένα οργανωμένο σύστημα δωροδοκίας. και ιδιαίτερα όταν η διαφθορά εκτείνεται σε πρωτοκλασσατα πολιτικα στελεχη.
Οι πολιτικοί στη χώρα μας έχουν αρκετά προνόμια και πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί σε κάθε είδους προσωπικών παροχών από ιδιώτες.
Το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό, διαφορετικά ο λεκτικός λιθοβολισμός από τους πολίτες, θα οδηγήσει την πολιτική καριέρα του πολιτικού σε λυμφατική και θνησιγενή πορεία. Νωπές οι μνήμες πολιτικών που προσπαθούν απεγνωσμένα να σταθούν ξανά στην πολιτική σκακιέρα..
Σε ένα κράτος δικαίου με θεσμούς και νόμους, όταν αρχίζουν να παίζουν τα όργανα της δικαιοσυνης, τότε όλοι θα χορέψουν.
Άλλοι πίσω από τα σίδερα κι άλλοι πληρώνοντας ακριβά την ορχήστρα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση