GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!" Η ΠΡΩΤΗ (αιχμηρή) αντίδραση για την Μπ. Μπαζιάνα...

  Irene Agapidaki     Θερμά συγχαρητήρια στη σύζυγο του Πρωθυπουργού, κυρία Μπαζιάνα, που με το ΦΕΚ (Τεύχος β) 1225/2-4-2018 τη Μεγάλη ...

 Θερμά συγχαρητήρια στη σύζυγο του Πρωθυπουργού, κυρία Μπαζιάνα, που με το ΦΕΚ (Τεύχος β) 1225/2-4-2018 τη Μεγάλη Δευτέρα μετατράπηκε από απλή διοικητική υπάλληλος, σε Ειδικό Διδακτικό Προσωπικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Και Καθηγήτρια Ά βαθμίδος της εύχομαι!

Δε μπορώ να πω, καλά μας φρόντισε κι εμάς ο καλός της! Και ό,τι είχε μείνει από το ελληνικό πανεπιστήμιο διέλυσε και το βίο αβίωτο μας έκανε και στις οξαποδώ χώρες μας έστειλε.

Εκεί, που μας θεωρούν ανθρώπους και μας δίνουν τη δυνατότητα να βγάλουμε γλυκό ψωμάκι, να σταδιοδρομήσουμε στα πανεπιστήμια τους και να μεγαλώσουμε κι άλλο τους δείκτες τους με τις δημοσιεύσεις μας.

Και βέβαια, τέτοιες που είμαστε καλά μας έκανε! Το σωστό για μια γυναίκα άλλωστε είναι να σταδιοδρομεί στην πλάτη του ανδρός της, όχι να παλεύει με τις δυνάμεις της, ορίστε μας! Μάθατε όλες ανεξαρτησία και τέτοια, είχατε και στο χωριό σας ανεξαρτησία που κάνατε γαλιφιές στον κύρη του σπιτιού για να σας δώσει λεφτά να πάρετε ένα μέτρο τσίτι να ραφτείτε.

Εύγε στην κ. Μπαζιάνα, μιλάμε για αστρονομική πρόοδο!
Να δεις που για αυτό έφτιαξαν τη διαστημική υπηρεσία του Παππά, για να μετράνε τα άλματα της Μπέτυς με ταχύτητα φωτός:
από το σχολείο της επαρχίας, καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο.

Γεώργιος Μιχαηλίδης

"Τα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.ΔΙ.Π. των Α.Ε.Ι. τα οποία: (α) υπηρετούν τουλάχιστον στη β ́ βαθμίδα της αντίστοιχης κατηγορίας τους σύμφωνα με τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις και (β) πληρούν τις προϋποθέσεις εκλογής στη βαθμίδα του Λέκτορα σύμφωνα με το άρθρο 14 του ν. 1268/1982 (Α ́ 87), όπως αυτό ίσχυε κατά τη δημοσίευση του ν. 4009/2011 (Α ́ 195), έχουν δικαίωμα να ζητήσουν την ένταξή τους σε μόνιμη ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗ θέση Λέκτορα, μετά από κρίση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις. 
Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση στη γραμματεία του οικείου ή άλλου Τμήματος με συναφές γνωστικό αντικείμενο, του οικείου ή άλλου Α.Ε.Ι.. Η διαδικασία κρίσης ολοκληρώνεται εντός εξαμήνου από την ημερομηνία της αίτησης.
 Σε περίπτωση θετικής κρίσης το υπηρεσιακό τους καθεστώς και οι δυνατότητες περαιτέρω εξέλιξης των ενταχθέντων καθορίζονται από τα ισχύοντα για τους υπηρετούντες μόνιμους Λέκτορες...
 Σε περίπτωση αρνητικής κρίσης, ο υποψήφιος ΔΙΑΤΗΡΕΙ τη θέση στην οποία κατείχε, δύναται δε να υποβάλει ΕΚ ΝΕΟΥ αίτηση για ένταξη σε ΠΡΟΣΩΠΑΓΗ θέση ΜΟΝΙΜΟΥ Λέκτορα μετά την παρέλευση τουλάχιστον δύο (2) ετών από την προηγούμενη αρνητική κρίση."

1 σχόλιο

  1. Εγκό Ελλάντα Αγκαπάω!

    Εγκό Τθέλο ροτίσο: εγκό τθέλο κατιγητί γκίνει στον Ελλάντα χριάζομε ντο ΦΕΚ γκιά ντο Fuck;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση