GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τώρα κατάλαβες γιατί χρειαζόμαστε "ανοιχτά σύνορα" και "αντιρατσισμό με αντιεθνικισμό";

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι... Ομιλεί την...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Ο Χίτλερ επέστρεψε. Χωρίς σβάστικες και μουστακάκι...
Ομιλεί την...
αγγλική κι επαναλαμβάνει πως “μας το ζητεί η Ευρώπη”.
Καταδικάζει τις τραγωδίες του παρελθόντος,
για να νομιμοποιήσει τις οικονομικές γενοκτονίες που επιτελεί,
πάντα στο όνομα της αγοράς και της ελεύθερης μετακίνησης»
Diego Fusaro

"Why Europe needs more migrants"... Πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να ειπωθεί!
Το "The Economist", του The Economist Group των οικογενειών Rothschild, Cadbury, Schroder, Agnelli, Layton... το όργανο του μεγάλου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου με έδρα το Λονδίνο, μας εξηγεί γιατί η Ευρώπη και κυρίως η Γερμανία κι η Ιταλία "έχουν ανάγκη για περισσότερους μετανάστες".
Με δεδομένο πως αυτοί οι τεμπέληδες κι αχάριστοι εργάτες των ευρωπαϊκών χωρών, οι ξενόφοβοι, οι ρατσιστές κι ομόφοβοι λαϊκιστές δεν αναπαράγονται πλέον γιατί δεν θέλουν να φέρουν στον κόσμο άλλους εξαθλιωμένους άνεργους ή μερικώς απασχολούμενους, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος δραστικής έλλειψης εργατικών, αλλά κι επιστημονικών "χεριών".
Λιγότερα "χέρια" στην αγορά σημαίνει πως για να κρατούν καλούς τους εργαζόμενους, τ' αφεντικά τους θα πρέπει να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για μισθούς, για κοινωνική ασφάλιση κι υπάρχουν ακόμη ορισμένα συνδικαλιστικά δικαιώματα  που δεν έχουν καταπατηθεί.
Κι αυτοί οι κερατάδες εργαζόμενοι δεν ταΐζονται πλέον με το αφήγημα των προσωπικών πολιτικών δικαιωμάτων για ζωόφιλους, γκέι, λεσβίες, ουδέτερο φύλο, ενοικιάσεις μήτρας για τεκνοθεσίες, καύσεις νεκρών κι άλλα τοιαύτα. Θυμούνται εκείνες τις εποχές των κοινωνικών δικαιωμάτων, της δημόσιας Παιδείας, της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, της κοινωνικής προστασίας γενικότερα.
Τρόμος, πανικός!
Γι' αυτό έχουμε ανάγκη να μην σταματήσει η λαθρομετανάστευση. Να έρχεται στην "πολιτισμένη" δύση, στη μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια άφθονο φρέσκο κρέας μεταναστών για τα εργοτάξια μας, τα εργοστάσιά μας, τις μεγάλες αγροτικές φάρμες και ήδη εμείς στην Ελλάδα το γνωρίζουμε καλά, να έρχονται γιατροί, φαρμακοποιοί, μηχανικοί κι άλλοι επιστήμονες από τρίτες χώρες... μιας και θα πληρώνονται με μισθούς χωρών προέλευσης γιατί είμαστε προοδευτικοί, αγαπάμε τους μετανάστες όπως αγαπάμε το κατοικίδιο μας. Άλλωστε έχουμε αλώσει τα συνδικάτα, τους αγοράσαμε τις ηγεσίες με θέσεις σε Δ.Σ. και οι πάλαι ποτέ συλλογικές συμβάσεις πάνε περίπατο.
Είναι αναγκαίοι νέοι σκλάβοι που πρέπει να φθάνουν σαν μυρμήγκια, ν' αναπαράγονται για ακόμη περισσότερους νέους σκλάβους που θα δέχονται μεροκάματα πείνας κι εξαθλίωσης και θα κατεδαφίζουν όλα τα δικαιώματα των ντόπιων εργαζομένων στις χώρες τους.
Νέοι δούλοι ικανοί να καταστήσουν την κοινωνία μας περισσότερο «πολυπολιτισμική», όπως ακριβώς προτείνει ο Σόρος, η ιμπεριαλιστική "αριστερά", οι "αλληλέγγυοι" της παγκοσμιοποίησης. Μια κοινωνία, χωρίς αμφιβολία, με λιγότερα δικαιώματα, ισότητα, χωρίς δικαιοσύνη.
Ωστόσο -αν και είναι ξεκάθαρο τι θέλει κι υλοποιεί το υπερεθνικό κεφάλαιο- με τη δεξιά να συναινεί σιωπηλά έχουμε μια μια "αριστερά" υποταγμένη στο κεφάλαιο που αντί να μιλάει για άμεση φραγή των συνόρων, με χρήματα των Ευρωπαίων φορολογούμενων πολιτών μισθώνει ΜΚΟ κι Εκκλησίες για να αυξηθεί η παράνομη μετανάστευση, η διακίνηση των απελπισμένων για να γίνουν το φρέσκο κρέας του κεφαλαίου.
Ας "απολαύσουμε" τους Rothschild πως "τεκμηριώνουν" την "ανάγκη για περισσότερους μετανάστες":

- Why Europe needs more migrants

Όταν οι κομμουνιστές ήταν κομμουνιστές κι έκαναν αριστερή μαρξιστική πολιτική δράση.
Τότε που οι κομμουνιστές κι οι αριστεροί δεν είχαν μετατραπεί σε υπαλλήλους των Ρότσιλντ, του κεφαλαίου και των τραπεζιτών, ήταν κάθετα ενάντιοι στη μαζική μετανάστευση.
Τα λόγια του ιστορικού κομμουνιστή ηγέτη της Γαλλίας, αλλά και του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος, σήμερα θα αντιμετωπιζόταν από την κοσμοπολίτικη "αριστερά" των "Radical chic", της γνωστής πλέον "ιμπεριαλιστικής αριστεράς" του Σόρος, των "ανοιχτών συνόρων", των καρναβαλικών παρελάσεων gay pride, των επαγγελματιών "αντιρατσιστών" και "αντιεθνικιστών", των "αλληλέγγυων", των ΜΚΟ των "φιλάνθρωπων"... ως λόγια ενός φασίστα.

George Marchais, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας από το 1972 μέχρι το 1994, Ανοιχτή Επιστολή στην L’Humanité (όργανο του Κ.Κ.Γ.), 6 Γενάρη 1981.

«Εργοδοσία και γαλλική κυβέρνηση προστρέχουν στη μαζική μετανάστευση όπως σε άλλες εποχές με την εμπορία μαύρων για να έχουν εργαζόμενους σύγχρονους σκλάβους, για υπερεκμετάλλευση και χαμηλές αμοιβές.
Χάρη σε αυτό, πραγματοποιούνται μεγαλύτερα κέρδη και ασκούνται πιο έντονες πιέσεις στους μισθούς, τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης, στα δικαιώματα όλων των εργαζομένων, τόσο των μεταναστών όσο και των Γάλλων. […]
Η μετανάστευση πρέπει να σταματήσει αν δεν θέλουμε να καταδικάσουμε άλλους εργαζόμενους στην ανεργία. […]
Για να είμαστε ακριβέστεροι: πρέπει να σταματήσουμε τη μετανάστευση, τόσο την παράνομη όσο κι αυτή την επίσημη, αλλά να μην απομακρύνουμε τους μετανάστες που είναι ήδη παρόντες στη Γαλλία. […]
Σε όσους βρίσκονται ήδη τώρα σε πραγματικά γκέτο, όπου στιβαγμένες οικογένειες με διαφορετικές παραδόσεις, γλώσσες και τρόπους ζωής, το αποτέλεσμα είναι εντάσεις και συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών διαφορετικής προέλευσης κι ολοένα και πιο δύσκολες σχέσεις με τους Γάλλους.
Καθώς η συγκέντρωση αυξάνεται, οι στεγαστικές ελλείψεις επιδεινώνονται, ενώ η κοινωνική στέγαση γίνεται όλο και πιο δύσκολη στην πρόσβαση για τις οικογένειες των Γάλλων εργαζομένων.
Το κόστος της βοήθειας προς τους μετανάστες εργαζόμενους και τις οικογένειές τους που ζουν σε συνθήκες φτώχειας κι εξαθλίωσης καθίσταται ολοένα και περισσότερο μη βιώσιμη για τους προϋπολογισμούς των πληττόμενων Δήμων, καθόσον οι περισσότεροι Δήμοι κατοικούνται από (Γάλλους λαϊκών στρωμάτων) πολίτες εργάτες και υπαλλήλους. Το σχολείο δεν είναι πλέον σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση, συσσωρεύοντας καθυστερήσεις μάθησης, τόσο για τα παιδιά των μεταναστών όσο και για τα παιδιά των Γάλλων εργαζομένων. […]
Τα επίπεδα δημόσιας τάξης έχουν ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι πλέον δυνατό να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις εάν στην αφόρητη κατάσταση που δημιουργείται από τη ρατσιστική πολιτική των αφεντικών και της κυβέρνησης δεν τεθεί ένα τέλος.»
  "Ξενοφοβία", "εθνικισμός", "εθνικοσοσιαλισμός", "νεοφασισμός", "ρατσισμός"... "Rouge-brune", "national-bolsceviques", "socialisme national", " nationaliste-revolutionnaire", "Nouvelle Droite";
ΟΧΙ!  Είναι ο Georges Marchais,* ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος Γαλλίας και δεν γράφτηκε για την Ελλάδα του σήμερα, αλλά το 1981..

* 19 Νοε 1997 - Το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ γνωστοποίησε ότι αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Ορέστη Κολοζώφ, μέλος του ΠΓ, αναχωρεί σήμερα Τετάρτη 19.11.97 για το Παρίσι για να παρευρεθεί στην κηδεία του πρώην Γενικού Γραμματέα του Γαλλικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Ζορζ Μαρσέ... Ριζοσπάστης, "Ζoρζ Μαρσέ"

Ενδεικτική σταχυολόγηση...
Καταπέλτης ο Marco Rizzo, Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας (αδελφού κόμματος του ΚΚΕ): "Οι μετανάστες χρειάζονται για να καταργήσουν τα δικαιώματα"

Λες κι υπάρχει ένα "κέντρο συντονισμού" της προπαγάνδας του κεφαλαίου...** "Ρεσάλτο", Περιοδικό Πολιτικής και Πολιτισμικής Παρέμβασης: Αναρτήσεις για το Μεταναστευτικό

"Η λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου...
Ο μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου...
Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας...
Οι μεταναστευτικοί νόμοι είναι τα μανιφέστα των εργοστασιαρχών...
Η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία..."

3 σχόλια

 1. ΑΘΑΝΑΤΕ Μάρξ Ενγκελς Λένιν!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι ασφαλώς αλήθεια ότι η εισαγωγή φτηνών εργατικών χεριών (και κακο-πληρωμένων επιστημόνων) συμφέρει τα μάλα τον καπιταλισμό (τόσο τον διεθνοποιημένο, όσο και τον ντόπιο σε κάθε χώρα) και γι αυτό το λόγο η αρχική επιδίωξη κάποιων κύκλων ήταν να προωθήσουν τη μετανάστευση χωρίς όρια (όπως θέσπισαν και την κατάπτυση "Οδηγία Μπόλκενστάιν" στην ΕΕ, δηλαδή ο Πολωνός εργάτης στη Γαλλία να παίρνει μισθό Πολωνίας)...
  ...αλλά παρόλ' αυτά, είναι πάααρα πολύ αμφίβολο αν -από καθαρά πρακτική άποψη- είναι _εφικτή_ καν, η απεριόριστη μετανάστευση. Κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στο ότι προκαλεί έντονες αντιδράσεις από γηγενείς πληθυσμούς, ή ότι προκαλεί... σοβαρή απώλεια ψήφων για πολιτικούς που θα επιχειρήσουν να την υλοποιήσουν. Οφείλεται νομίζω ΚΥΡΙΩΣ σε εντελώς πρακτικές παρενέργειες που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά, ζημιώνοντας τον ίδιο τον καπιταλισμό. Δηλαδή, μετά από ένα όριο στο πλήθος των εισαγόμενων "φτηνών ξένων", η παρουσία τους αρχίζει να κοστίζει ακριβά, από πολλές απόψεις. ΔΕΝ είναι απλό θέμα, το να αντικαταστήσεις γηγενείς εργαζόμενους με εισαγόμενους δούλους και δεν προκαλεί μόνο πολιτικές ή "ρατσιστικές" αντιδράσεις. Προκαλεί και απρόβλεπτες, άκρως ζημιογόνες παρενέργειες. Π.χ. αν / ότανμ το πλήθος των ξένων φτηνών εργατών προκαλέσει υπερ-κορεσμό στην αγορά εργασίας, όχι μόνο θάχεις αυξημένη ανεργία ντόπιων, αλλά θάχεις ΚΑΙ μάζες άνεργων, πεινασμένων ξένων. Χώρια το κοινωνικό πρόβλημα που ξεφεύγει από έλεγχο μετά από ένα σημείο και προκαλεί όχι μόνο κοινωνική αναταραχή αλλά ΚΑΙ νέο κόστος.

  Για όλους αυτούς τους λόγους (κι ανάφερα μόνο μικρό μέρος του προβλήματος) κάποια στιγμή οι διάφοροι υπέρμαχοι της άνευ ορίων μετανάστευσης προσέκρουσαν σε έντονες αντιρρήσεις, όχι από "εθνικιστές" ή πατριώτες ή πολιτικούς αντιπάλους οποιουδήποτε είδους, αλλά από τις ίδιες τις Ελίτ που αρχικά ήθελαν απεριόριστη μετανάστευση. ΔΕΝ είναι μόνο η "ψηφοθηρία" που έπαιξε ρόλο στις νέες αυτές τάσεις. Είναι πολύ βαθύτερο το πρόβλημα κι όποιος δεν το βλέπει ζει σε άλλη εποχή, έχοντας χάσει επαφή με τις νέες εξελίξεις. Η Ευρώπη δεν γίνεται φρούριο λόγω "πολιτικού κόστους" της μετανάστευσης. Γίνεται βέβαια φρούριο ΚΑΙ γι αυτό, αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικότεροι λόγοι, που δεν είχαν προβλεφθεί αρχικά. Κι είναι λόγοι που αφορούν (ζημιές στην) ελίτ!

  Είβαι απλοϊκό το δίπολο [1] "παγκόσμιος καπιταλισμός υπέρ ανοιχτών συνόρων" εναντίον [2] "εθνικής ανεξαρτησίας υπέρ κλειστών συνόρων", από όποια πλευρά του κι αν το δει κανείς, όποια θέση κι αν πάρει.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και κάτι ακόμη....
  Η άποψη του κατεστημένου στην ΕΕ ότι "χρειαζόμαστε περισσότερους μετανάστες" ΔΕΝ ταυτίζεται καθόλου με την υποστήριξη "ανοιχτών συνόρων" και όλα τα συναφή (ιδεοληπτικά και μη-). Δεν έχει καμμία σχέση μ' αυτά. Για την ακρίβεια, είναι μια στρατηγική άκρως ελεγχόμενης, περιορισμένης αριθμητικά μετανάστευσης, ώστε να καλυφθούν συγκεκριμμένες ανάγκες, με τον πιο συμφέροντα τρόπο (για τις ελίτ). ΔΕΝ είναι ούτε υπέρ "ανοιχτών συνόρων" αυτή η πολιτική, ούτε υπέρ "αντι-εθνικιστικής" άνευ ορίων μετανάστευσης.
  Αυτά μπορεί να τα λένε διάφοροι "ιδεολόγοι" της (ψευτο-)αριστεράς επειδή πουλάνε σαν συνθήματα μέσα στο δικό τους [γκετοποιημένο] "αριστερό" κοινό. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ όπως κάτι που θα πίστευε η πλειοψηφία, έτσι κι αλλιώς, ούτε καν κινδυνεύει να εφαρμοστεί ποτέ.
  Αλήθεια... ΠΟΣΑ πτώματα προσφύγων στη Μεσόγειο θα χρειαστούν για να καταλάβουμε ότι είναι μπαρούφα ολκής?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση