GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στις βρετανικές Αρχές - Από ποιους κινδυνεύουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι βρετανικές Αρχές ενόψει του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ. Στο μικροσ...

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι βρετανικές Αρχές ενόψει του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την εκλεκτή της καρδιάς του Μέγκαν Μαρκλ.
Στο μικροσκόπιο της βρετανικής αστυνομίας έχουν μπει 160 εμμονικοί θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας. Πρόκειται για 106 άνδρες και 54 γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων και επτά ατόμων που χαρακτηρίζονται "υψηλού κινδύνου". Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ειδική μονάδα της αστυνομίας που ασχολείται με την αναγνώριση απειλών εναντίον της βασιλικής οικογένειας και συγκεκριμένα με τους μελλόνυμφους, οι περιπτώσεις ατόμων που έχουν αποκτήσει εμμονή έχουν εκτοξευτεί από 73 που ήταν το 2014 σε 160 το 2017.
Ειδικά εκπαιδευμένοι ψυχίατροι και αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να επισκέπτονται τους πιο "επικίνδυνους" στο πλαίσιο των προετοιμασιών για τον πριγκιπικό γάμο της 19ης Μαΐου και έχουν ήδη προχωρήσει σε μία σύλληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση