GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει εντός της ημέρας ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με θέμα την...

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν θα έχει εντός της ημέρας ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με θέμα την κατάσταση στη Συρία, και συγκεκριμένα τους τρόπους για τον τερματισμό των χημικών επιθέσεων.

Η τηλεφωνική επικοινωνία έρχεται μία ημέρα μετά τη συνομιλία που είχε ο Τούρκος πρόεδρος με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Η Άγκυρα θα διατηρήσει τις σχέσεις της και με τις δύο χώρες, καθώς και με το Ιράν, διευκρίνισε ο Ερντογάν. Η Τουρκία θα διατηρήσει επίσης την παρουσία και τις δραστηριότητές της στη Συρία μέχρι η χώρα να γίνει ξανά ασφαλής.

Ερντογάν και Τραμπ συζήτησαν χθες το θέμα της συριακής κρίσης σε τηλεφωνική επικοινωνία και συμφώνησαν να παραμείνουν σε επαφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση