GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΚΗΣ ΑΓΟΥΔΗΜΟΣ! Μια ζωή βγαλμένη από πασοκικό παραμύθι...

Greta Christofilopoulou    Ο Μάκης ο λοστρόμος να έρθει στο γκαράζι, όσοι δεν έχουν εισιτήρια να προσέλθουν στο ρεσέπσιο και «passengers...

Greta Christofilopoulou  
Ο Μάκης ο λοστρόμος να έρθει στο γκαράζι, όσοι δεν έχουν εισιτήρια να προσέλθουν στο ρεσέπσιο και «passengers who want to die are kindly requested to proceed to the dying room». Οι Μιλένες, Νταλίανες, Μαρίνες και Ροδανθες κατέληξαν στα τουρκικά διαλυτήρια. Κι ο Μάκης Αγούδημος στο Λουγκάνο. Ζωή βγαλμένη απο πασοκικό παραμύθι. Με ευνοιοκρατία, σαπιοκάραβα, επίδειξη βλαχιάς και δυο τρια, τεσσερα τριαντάφυλλα στο πέτο για να κάνουν συντροφιά στο πούρο, το κομπολόι και την υπερχειλιζουζα μαγκιά.
Υγ μην γράφετε οι «συνάδελφοι» περί θρήνου στη ναυτιλαικη οικογένεια. Γελοιοποιείστε επιβεβαιώνοντας την αμάθεια και το άχρηστο της ύπαρξης σας στη δημοσιογραφία. Ρωτήστε κανέναν ναυτιλιακό συντάκτη να σας πει δυο λογια.
Μειδίαμα για τα πεπραγμενα του ανδρός. Στην καλύτερη περιπτωση. Κάποιοι σίγουρα δεν θα του ευχηθούν καλό κατευόδιο αναλογιζόμενοι τα όσα τους χρωστάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση