GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΟ!" ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ο Φωκάς για το υβριστικό σύνθημα κατά της Βουλής

"Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ, δεν σας ενδιαφέρει να ξεβρωμίσουμε το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε ν...

"Για ένα σύνθημα με καλέσατε εδώ, δεν σας ενδιαφέρει να ξεβρωμίσουμε το ποδόσφαιρο. Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν μπόρεσε να πάρει φέτος το πρωτάθλημα" δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, στον ΣΚΑΪ.
"Δεν το εννοεί κανείς το σύνθημα αυτό. Και οι αγανακτισμένοι φώναζαν αυτό το σύνθημα στο Σύνταγμα και μετέπειτα κάποιοι από αυτούς έγιναν βουλευτές. Είναι σύνθημα αλληγορικό και είναι αρκετά αυτά τα συνθήματα" συμπλήρωσε ο κ. Φωκάς.
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων συμμετείχε στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ πριν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου οι οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά» τραγουδούσαν το σύνθημα «να καεί η π.... η Βουλή» και ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον βουλευτή όχι μόνο να το αποδέχεται, αλλά και να το σιγοτραγουδά.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση