GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΞΕΒΛΑΧΕΨΑ τους Έλληνες!" ΞΕΣΠΑΣΕ χαμός (και άγριο κράξιμο) για τον Π. Κωστόπουλο

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως με τα περιοδικά του, "ξεβλάχεψε" πολλ...

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και μεταξύ άλλων δήλωσε πως με τα περιοδικά του, "ξεβλάχεψε" πολλούς Έλληνες. Ο πρώην εκδότης ισχυρίστηκε πως με τα lifestyle περιοδικά του "άνοιξε τα μάτια" πολλών Ελλήνων που όπως είπε, "έψαχναν την Ευρώπη".
Στο 1.30 του παρακάτω βίντεο τα περί "ξεβλαχέματος":

Επακριβώς, είπε:
"Έκανα μόνο καλό. Εγώ πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό, ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, το οποίο εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη".
"Το μεγαλύτερό μου λάθος ήταν ότι έδωσα όλα τα λεφτά και άκουσα και μπινελίκια και από πάνω, ενώ όλοι οι άλλοι που τα κράτησαν, δεν άκουσαν τα μπινελίκια αυτά. Ακούω ότι μπορεί να κρύβω και καμιά δεκαριά εκ. κι εγώ έρχομαι εδώ και σερβίρω και κάνω των dj στα 60 μου γιατί έχω στην άκρη πακετωμένα. Με ηλίθιους δεν μπορώ να μιλάω", είπε μεταξύ άλλων, απαντώντας για τη νέα του επιχείρηση.

"Οι άλλοι πέρασαν διαφωτισμό, εμείς περάσαμε Κωστοπουλο"
Όπως ήταν αναμενόμενο, τα παραπάνω προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις στα social media...

salepiss
Ευτυχώς μας ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος και από τον Χατζιδάκι, τη Μελίνα, τον Καστοριάδη και τον Τσαρούχη πήγαμε στο Ράμφο και στον Μπογδάνο.

The Roof-is-on Fire
Φανταστείτε πως θα ήταν η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, η Εκκλησία Α.Ε., η Ελληνική Δικαιοσύνη, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Νίκος Καρβέλας και ο Φοίβος.
Giannis Mpathas
"Με τα περιοδικά μου ξεβλάχεψα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού". Τάδε έφη, Πέτρος Κωστόπουλος.

Αφροδίτη Ασλανίδου
Η επιτομη της καραβλαχιας ο Κωστοπουλος "ξεβλαχεψε' τους μισους Ελληνες,εκτος του εαυτου του. Το Πασοκ ηταν εδω, δεν ειναι πια γυφτοχλιδατε, ξυπνα.

Ηγουμενίτζα η πράσινη
Ευτυχώς που υπάρχει ο Πέτρος Κωστόπουλος και μας έβαλε στον ίσιο δρόμο του γκλαμουροδήθεν. Εγώ σαν αχάριστο πλάσμα που είμαι, θα παραμείνω βλαχάρα Αλήθεια, ο κοσμογυρισμένος πλήρωσε τα χρωστούμενα στους εργαζόμενους ή είναι βλαχιά να πληρώνεις;

₯ DenAntexWallo
Δεν ξερω αν ξεβλαχεψε ο Κωστοπουλος τον κοσμο, τον ξεβρακωσε ομως σιγουρα ναπουμε.

salepis‏
Ευτυχώς που μας ξεβλάχεψε (sic) ο Κωστόπουλος γιατί όλοι ξέρουν ότι Ευρώπη είναι οι πουράκλες, η ξαπλώστρα στη Μύκονο και το παραγοντιλίκι στο Κολωνάκι.

Βλαχοεστέτ‏
Ο Κωστόπουλος ξεβλάχεψε τους Έλληνες και τους έκανε μαλάκες.
τον Μόγλη γιατί δεν τον ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος; Μόνο στα εύκολα;

(((Ioanna Makri)))
Ναι μας ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος, η επιτομή του βλάχου social climber

island
Άκουσα ο Κωστόπουλος ετοιμάζει νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Δηλαδή κάποια παλιά χρέη σε εργαζόμενους κτλ τα έχει ξοφλήσει;
Βλάχος σου για πάντα, μωρό μου.

yiastra
Για δύο πράγματα ευχαριστώ τον θεο. Πρώτον που έζησα διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και δεύτερον που με ξεβλαχεψε ο Πέτρος ο Κωστόπουλος. Blessed...

Synetos Realistis
όσοι ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ μετά Τζήμερο, Δράση, Το Ποτάμι και τώρα ΝΔ. Αναμασάνε τις ιδεοληψίες της Ξαφά και του Μάνου, διαβάζουν Κώστα Στούπα, ποστάρουν Τάκη Θεοδωρόπουλο και Θανάση Μαυρίδη, κάνουν RT στον Άδωνι και τον Πορτοσάλτε

The Roof-is-on Fire
Και αν δεν υπήρχε ο Πέτρος Κωστόπουλος που θα ξέρατε ρε απολίτιστοι τραχανάδες ποιες είναι οι 10+1 τύποι ξανθιάς γκόμενας που είναι MUST να έχετε πηδήξει πριν τα 30 σας; Ε; Που; Βλάχοι! Βλαχάρες! Αμόρφωτοι!!! Τελευταίοι!!!!

Maria Mpalafa
Ο Πέτρος Κωστόπουλος της καρδιάς μας.

Costas Tachtsidis
"Ξεβλάχεψα ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που έψαχνε την Ευρώπη", είπε ο Στέλιος Ράμφος του lifestyle. Κάπως έτσι εξηγούνται και οι κινούμενες, ανθρώπινες τραγωδίες... οι φιλελέ μενουμευρωπάκηδες.

Costas Rizakis
- Ο Κωστόπουλος είπε πως μας ξεβλάχεψε - Κι τι α κανς; Ν' κατς α μαλως;

μαGoofys
Ξεβλάχεψε τους ελληνες, λέει, ο Πέτρος Κωστόπουλος, τώρα να βρούμε εναν να τους ξεκαγκουρέψει

Ιατροκυνόσοφος
Βολταίρος, Μοντεσκιέ, Ντιντερό, Ρουσώ, Κωστόπουλος

Goodbye Sober Day‏
Αν μπει ο Κωστόπουλος σπίτι σας, κάντε ότι χορεύετε τσάμικο.

Filia GeDi‏ @FiGedi
Ο Κωστόπουλος ξεβλάχεψε τόσο πολύ τους Έλληνες, που θεωρούν σοκαριστικό έναν πίνακα του Μοντιλιάνι. Βρήκαμε την Ευρώπη, συμπατριώτες!

megalosgazmas
Ο Κωστοπουλος ξεβλαχεψε την Ελενη Βλαχακη

megalosgazmas
Ο Κωστοπουλος μας ξεβλαχεψε Ο Σημιτης μας εβαλε στο ευρω Γενικα το Πασοκ φροντισε την χωρα

©Pinas_Coladas® 🔞
Το lifestyle που πλάσαρε o #Κωστόπουλος δεν ήταν τίποτε άλλο από τον βλαχοέλληνα που στο ένα πόδι φοράει το prada για να το παίξει ευρωπαίος και στο αλλο το τσαρούχι. Στο ένα χέρι φοραει το rolex και στο άλλο κρατάει κομπολόϊ και έχει μακρύ νυχάκι για να καθαριζει το αυτί του...

Το φτυάρι του Κώστα‏
Ευτυχώς δεν με ξεβλάχεψε ο Κωστοπουλος γιατί τώρα: Θα ήμουν βαθύ ΠΑΣΟΚ Θα χρωστούσα της Μιχαλούς Θα είχα βαρεθεί τη Μύκονο Θα ήμουν κοκάκιας Θα βαρούσα τη γυναίκα μου (αν είχα)

Confucius‏ @Bill
Να δεις που ο Κωστόπουλος θα νομίζει ότι ξεβλαχεψε σημαίνει φεσωσε

AngelikiSoulf‏ 
Ο Κωστοπουλος κανέναν δεν "ξεβλάχεψε". Απεναντίας, απέδειξε ο ίδιος ότι ο χειρότερος βλάχος είναι αυτός που "λουστράρει" την εμφάνισή του με τα φράγκα και αρνείται την καταγωγή του.

Katerina S‏
Ο #κωστοπουλος ξεβλαχεψε τους Έλληνες εσυ που ήσουν βρε αχαΐρευτε κ έμεινες βλαχος;

Fay 's secrets&lies
Ένα ουρτ έγραψε ο Κωστόπουλος και πήρε 5000 ρτ Ένα ουρτ γράφω εγω με το ζόρι 40 ΤΙΝΟΥΣΕΙΣΤΕΣΕΙΣΒΡΕΕ;

megalosgazmas
Διαφωτισμο περασε η Ευρωπη Εμας μας ξεβλαχωσε ο Κωστοπουλος

X-risa‏ @x_risag
Αυτό που κατάλαβα είναι πως κανείς σας δεν αγόραζε τα περιοδικα που λάνσαρε ο Κωστοπουλος.

Βότκα Περαγκόν‏
Ξεβλάχεψα πολύ κόσμο στην Ελλάδα εκτός απο τον Κικίλια. Αυτόν τον ξεβλάχεψε η Τζένη Πέτρος Κωστόπουλος 2κ18

KOSTAS SAKOS‏
Ο Πετρος Κωστοπουλος στο Μεγαρο Μουσικης τραγουδαει οπερα μονο για ξεβλαχεμενους....

Πάνος Βασιλόπουλος
Ο #Κωστοπουλος έκανε το γάλα Βλάχας Μίλκο


Κλεανθιδου Φανη
Ηρθε κι ο βλαχος απο το Βολο να μας κανει ανθρωπους και τους μισους τους εκλεισε στη φυλακη για δανεια και χρεη...
Ένα μέρος του πληθυσμού το ξεβλάχεψε ο Κωστόπουλος, το υπόλοιπο το αποβλάκωσε ο Αλέξης.
Ο Κωστοπουλος ειναι ενας συγχρονος αλτρουιστης. Ξεβλαχεψε τους αλλους χωρις να ξεβλαχεψει ο ιδιος.

Aris Ravanos‏ 
Tι άλλο θα ακούσουμε στην έρμη Ελλάδα.Π.Κωστόπουλος:Έκανα μόνο καλό.Πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη είπε (Ε τv). Θα ήθελα να μου πείτε παρακαλώ πως...«ξεβλαχέβουμε»!!Σαλάγατα.... που λένε και οι Βλάχοι!

Mary...Του-μπα...‏
Το μόνο που κατάφερε ο Κωστόπουλος, είναι να πείσει τους άντρες πως με πέντε βασικούς κανόνες savoir vivre και προσεγμένο ντύσιμο θα ξεφύγεις απο το χωριό και τις γυναίκες πως το ντύσιμο/ύφος/στήσιμο πορνοστάρ σε φωτό και μη, είναι το εισιτήριο για χολυγουντιανή ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση