GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες πληροφορίες για το deal με τις γαλλικές φρεγάτες - Έστειλε αίτημα η Αθήνα από την περασμένη Πέμπτη;

Νέα διάσταση στο θέμα με τις γαλλικές φρεγάτες δίνουν οι πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση έχει ...

Νέα διάσταση στο θέμα με τις γαλλικές φρεγάτες δίνουν οι πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ σύμφωνα με τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση έχει ήδη αποστείλει σχετικό αίτημα στη Γαλλία για την προμήθεια των υπερσύγχρονων σκαφών.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από την περασμένη Πέμπτη, μετά το δεύτερο τηλεφώνημα Τσίπρα-Μακρόν, το ελληνικό Πεντάγωνο έστειλε στο αντίστοιχο γαλλικό μια επιστολή για την πρόθεση προμήθειας δύο γαλλικών φρεγατών.
Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, ο οποίος λείπει στην Κίνα, έχει αφήσει πίσω του φάκελο με οδηγίες σχετικά με την απαραίτητη προετοιμασία υποδοχής των φρεγατών, στην περίπτωση που η Γαλλία απαντήσει θετικά στο ελληνικό αίτημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση