GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor spoiler: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει ότι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, αποχώρησε οικειοθελώς, λόγω πρ...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει ότι ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, αποχώρησε οικειοθελώς, λόγω προβλημάτων υγείας.
Οι Διάσημοι μπήκαν αποφασισμένοι και κέρδισαν τον αγώνα της Ασυλίας με το εντυπωσιακό 10-2. Έτσι οι Μαχητές οδηγήθηκαν στον αγώνα της ατομικής Ασυλίας όπου νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης. Την πρώτη ατομική Ασυλία κέρδισε η Ντάρια ως πολυτιμότερη παίκτρια των Μαχητών.
Οι πολυτιμότεροι παίκτες της ομάδας των νικητών ήταν ο Σώζων και η Εύη, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν σολωμό με πουρέ στην παραλία τους. Ο αγώνας με έπαθλο την Ασυλία είχε και ένα έξτρα έπαθλο αφού οι Διάσημοι απόλαυσαν τσουρέκια με γάλα και πορτοκαλάδα!
Στο Συμβούλιο του Νησιού η κάλπη έβγαλε πρώτη υποψήφια τη Φελίσια Τσαλαπάτη, ενώ ο Κωνσταντίνος ψήφισε τη Μαρία Πανταζή και η Ντάρια τη Ροδάνθη Καπαρού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του athensmagazine.gr, η ψηφοφορία που διεξήχθη χτες το βράδυ ήταν ένα τεράστιο ντέρμπι με την μια από τις 3 να είναι ελάχιστα πιο μπροστά και τις άλλες δύο να κονταροχτυπιούνται κυριολεκτικά ψήφο - ψήφο!
Πρώτη στους ψήφους φαίνεται πως είναι με ελάχιστη διαφορά η Φελίσια, η οποία και παραμένει στο παιχνίδι, ενώ οι άλλες δύο κοπέλες, η Ροδάνθη και η Μαρία έδωσαν μεγάλη μάχη! Όπως αναφέρεται λοιπόν στο δημοσίευμα, αυτή που έχει ήδη αποχωρήσει και βρίσκεται στο ξενοδοχείο είναι η Μαρία Πανταζή ή αλλιώς Iron Barbie όπως είναι το παρατσούκλι της.
Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση