GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Survivor: Βγήκαν τα μαχαίρια στην ομάδα των Διασήμων - Ποιοι παίκτες "πλακώνονται" - ΒΙΝΤΕΟ

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης που όπως λέ...

Οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης Survivor θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στον στίβο μάχης για να κερδίσουν το έπαθλο άνεσης που όπως λέει ο Σάκης Τανιμανίδης είναι τελείως διαφορετικό από τα προηγούμενα.
Στην ομάδα των Διασήμων η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα ηλεκτρισμένη καθώς εξελίσσεται μπροστά στις κάμερες μία έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο.
"Δεν πιστεύω πως θα επηρεαστεί όλη η ομάδα γιατί έχει να κάνει μόνο με εμένα και τον Σώζων" δήλωσε στην κάμερα η Εύη Σαλταφερίδου αναφερόμενη στην κόντρα της μαζί του ενώ από την πλευρά του ο Σώζων λέει: "Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν εξαρτάται από τη συμπεριφορά των υπολοίπων ανθρώπων. Δεν ξέρω αν είναι ικανοποιημένοι οι υπόλοιποι παίκτες από τις δουλειές που κάνουν οι κοπέλες".
Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/Gossip Television Videos

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση