GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Wall Street: Έκλεισε με μικτά αποτελέσματα

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε σήμερα η Wall Street μετά από μία συνεδρίαση μεγάλων διακυμάνσεων και εναλλαγών μεταξύ θετικού και α...

Με μικτά αποτελέσματα έκλεισε σήμερα η Wall Street μετά από μία συνεδρίαση μεγάλων διακυμάνσεων και εναλλαγών μεταξύ θετικού και αρνητικού πρόσημου, καθώς η αισιοδοξία από μία σειρά αισιόδοξων εταιρικών αποτελεσμάτων αντισταθμίστηκε από τις ανησυχίες για την αύξηση των αποδόσεων των ομολόγων και του κόστους των επιχειρήσεων. Ο Dow Jones αυξήθηκε 0,3% και ο S&P 500 κατά 0,2%, ενώ ο Nasdaq υποχώρησε λιγότερο από 0,1%.

Η απόδοση των 10ετών ομολόγων του αμερικανικού δημοσίου ξεπέρασε και πάλι το όριο του 3%, καθώς η έκδοση κρατικού χρέους εκτινάχθηκε λόγω της υστέρησης των εσόδων που οφείλεται στη μεγάλης κλίμακας φορολογική μεταρρύθμιση.

Η μετοχή της Boeing σημείωνε άνοδο 4,6%, μετά την ανακοίνωση καλύτερων του αναμενόμενου αποτελεσμάτων , εν μέσω ισχυρών πωλήσεων. Ωστόσο, η μετοχή του Twitter υποχωρούσε 3,5%, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι αναμένει επιβράδυνση στην αύξηση των εσόδων και μεγαλύτερο κόστος.

Πηγή πληροφοριών: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση