GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαζύγιο εξπρές - Χώρισε τη γυναίκα του 15 λεπτά μετά τον γάμο

Ο σύζυγος ζήτησε και πήρε διαζύγιο μόλις 15 λεπτά μετά τον γάμο τους. Ο λόγος; Γιατί ένιωσε προσβεβλημένος από τις απαιτήσεις του ...

Ο σύζυγος ζήτησε και πήρε διαζύγιο μόλις 15 λεπτά μετά τον γάμο τους. Ο λόγος; Γιατί ένιωσε προσβεβλημένος από τις απαιτήσεις του πατέρα της για την "τιμή" της νύφης.

Ο άνδρας είχε συμφωνήσει να πληρώσει στον πεθερό του 23.000 ευρώ για τον γάμο τους στο Ντουμπάι, αλλά ο πατέρας της νύφης ήταν ανυπόμονος να πάρει στα χέρια του τα χρήματα.

Η οικογένεια είχε συνοδεύσει το ζευγάρι στο γραφείο του δικαστή, όπου γίνεται ο γάμος. Ο γαμπρός έδωσε τα μισά χρήματα στον πεθερό του, όπως είχαν συμφωνήσει και τα υπόλοιπα θα του τα έδινε μετά την δεξίωση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Gulf News.

Όμως, ο πατέρας της νύφης ζήτησε όλο το ποσό, όταν τελείωσαν με τις υπογραφές στο γραφείο του δικαστή, παρόλο που ο γαμπρός δεν τα είχε μαζί του.

Αν και ο γαμπρός ζήτησε πέντε λεπτά για να πάει μέχρι το αμάξι του για να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα, ο πεθερός επέμεινε ότι δεν είχε να πάει πουθενά λέγοντας ότι είτε θα τον πληρώσει επί τόπου είτε θα στείλει ένα συγγενή για να πάρει τα λεφτά. Ο γαμπρός ένιωσε προσβεβλημένος από τη συμπεριφορά αυτή και ακύρωσε τον γάμο εκείνη ακριβώς τη στιγμή.

"Είπε στον πεθερό του ότι δεν ήθελε πιά την κόρη του για γυναίκα του και πήρε διαζύγιο μόλις 15 λεπτά μετά την υπογραφή του γαμήλιου συμβολαίου" ανέφερε.

Πηγή: Golfnews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση