GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Η ΔΗΛΩΣΗ Μητσοτάκη για τον "17χρονο" που προκάλεσε νέο χαμό...

«Όταν διάβασα την ανακοίνωση για τα τρίκυκλα έπρεπε να αναζητήσω στη μνήμη μου για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο συγγραφέας. Το παιδί τω...


«Όταν διάβασα την ανακοίνωση για τα τρίκυκλα έπρεπε να αναζητήσω στη μνήμη μου για να καταλάβω τι ήθελε να πει ο συγγραφέας. Το παιδί των 17 ετών που θα ψηφίσει για πρώτη φορά και τον ενδιαφέρει πώς θα είναι η Ελλάδα το 2030, τι τον ενδιαφέρει τι έγινε το 1963...»  υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην κυβερνητική ανακοίνωση μετά την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη.
Η αποστροφή του αυτή πυροδότησε πάντως νέα οξύτατη επίθεση σε βάρος του από την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα...

Ο κ. Μητσοτάκης παράλληλα ισχυρίστηκε ότι «η ΝΔ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εκφράσει τους πολίτες του μεσαίου χώρου... Με τον κ. Τσίπρα είμαστε από δύο διαφορετικούς κόσμους... Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σεβασμό στον βασικό πυρήνα αξιών της δημοκρατίας. Οι παραπομπές στο παρελθόν και στο 1965 σε Γκοτζαμάνηδες και τρίκυκλα, γίνονται από έναν απελπισμένο πρωθυπουργό που ανασύρει στερεότυπα άλλων εποχών». Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε τη στήριξη του πρωθυπουργού στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης υποστηρίζοντας παράλληλα ότι ο δεύτερος δεν έχει πετύχει σαν δήμαρχος και για αυτό δεν τον στηρίζει.
Για ανατριχιαστική άγνοια του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τους δολοφόνους του Γρηγόρη Λαμπράκη κάνει λόγο, απαντώντας, η κυβέρνηση.
«Το αντικοινωνικό μένος του κου Μητσοτάκη, που απαιτεί νέο μνημόνιο για να ξεδιπλωθεί το ξέραμε. Αυτό που δεν ξέραμε όμως είναι ότι αγνοεί ποιός δολοφόνησε τον Γ. Λαμπράκη» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση από το πρωθυπουργικό γραφείο.
«Και επειδή η άγνοια του είναι ανατριχιαστική ας φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη του καλύτερου βιογραφικού της χώρας: Ο Γ. Λαμπράκης, βουλευτής της ΕΔΑ, δολοφονήθηκε το 1963 από το παρακράτος της δεξιάς. Δολοφόνοι του ήταν οι Εμμανουηλίδης και Γκοτζαμάνης» σημειώνουν από το Μέγαρο Μαξίμου.

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει και ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Όπως αναφέρει στο Twitter ο Δ. Παπαδημούλης, «ο Κυρ. Μητσοτάκης παριστάνει ότι δεν θυμάται την δολοφονία Λαμπράκη και τα τρίκυκλα. Δεν είναι ανιστόρητος. Υποκρίνεται συνειδητά, όπως και όταν δήλωνε πως στην Ελλάδα, «η Χρυσή Αυγή είναι σαν να μην υπάρχει». Ο ΣΥΡΙΖΑ αντίθετα, είναι δύναμη δημοκρατίας και απέναντι σε κάθε μορφή βίας». καταλήγει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

1 σχόλιο

  1. Πολυ καλα τα λεει .......αν πρεπει να θυμηθουν οι αγεννητοι εγκληματα που διχασαν τον Ελληνικο λαο και εμποδισαν την πατριδα μας να εχει μεριδιο απο την νικη των συμμαχικων δυναμεων απεναντι στο φασισμο ας ξεκινησει ο Συριζα το μαθημα απο το 1944 και τις κυβερνησεις του βουνου,τα συμφωνα της αριστερας με τους Βουλγαρους τους Σλαβους και τους Αλβανους για την τυχη της ...... ας βγαλει τη μασκα της δηθεν δημοκρατικης παραταξης και ας φορεσει του κοκκινου φασισμου ιδια και απαραλλαχτη με του μαυρου καιταζοντας απλα διπλα τους συγκυβερνητες του.


    ΥΓ. Περιμεναν οι νεοι κατι διαφορετικο ,πραγματικη ληθη και φυγη προς τα μπρος χωρις τα βαριδια του παρελθοντος να μας χωριζουν, αληθεια,δικαιοσυνη,ισες ευκαιριες,
    να πληρωσουν επιτελους οι εχοντες και κατεχοντες και τι ειδαν ......γραβατες με π@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση