GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΟΜΒΑ με "180" για τη συμφωνία! ΞΑΦΝΙΚΑ θέμα (άμεσων) εκλογών για το Σκοπιανό...

Mε 180 ψήφους σκοπεύει να περάσει από την Βουλή η κυβέρνηση τη συμφωνία για το θέμα των Σκοπίων. Αυτό προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς από τ...

Mε 180 ψήφους σκοπεύει να περάσει από την Βουλή η κυβέρνηση τη συμφωνία για το θέμα των Σκοπίων. Αυτό προκύπτει εμμέσως πλην σαφώς από το πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης "Αυγής" που επικαλείται πληροφορίες ότι τίθεται τέτοιο θέμα από τις Βρυξέλλες.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα τεθεί προ διλήμματος η αντιπολίτευση και ειδικότερα η ΝΔ. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει αν δεν υπάρξει αυτή η συναίνεση. Μήπως, όπως πληροφορείται το Press-gr, "ανοίγει" δια του τρόπου αυτού θέμα άμεσης προσφυγής στις κάλπες μέσα στο καλοκαίρι, με την επίκληση "εθνικού θέματος". Δηλαδή του Σκοπιανού - ενώ στο φόντο θα βρίσκεται κατ' ουσίαν η επόμενη μέρα του Μνημονίου...

Ήδη ανακοινώθηκε και επίσημα η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζάαεφ στη Σόφια της Βουλγαρίας την ερχόμενη Πέμπτη, για το Σκοπιανό, κάτι που δρομολογεί συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Οπως ανακοίνωσε ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς από το Σούνιο η χθεσινη συνάντηση των δύο υπουργών εξωτερικών Νίκου Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτροφ ήταν πολύ «παραγωγική».
Σύμφωνα με τις εξελίξεις, προκύπτει πως έχει συμφωνηθεί ένα πλαίσιο λύσης με μια μεταβατική περίοδο που θα αφορά κυρίως το erga omnes, τη χρήση δηλαδή του νέου ονόματος στο εσωτερικό και στις διεθνείς συμφωνίες.

2 σχόλια

  1. ΕΟΚ(ΕΕ) ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΊΔΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ (ΣΣ/SS)!?!

    Εάν ΔΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ/ΟΡΟΣ/ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΡΠΙΑ ΤΟΤΕ ΆΣ.... ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΌΣΑ ΝΗΣΙΑ ΘΕΛΟΥΝ!!!!

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟΙΚΙΑ" ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!!!



    .... και Εσείς μιλάτε για τα Ξεράσματα του κάποιου Κυρίτση;;; Αυτός και Αυτοί ΟΛΟΙ Τους Ζούνε στην Εικονική περιβολή Των Ξένων Εργοδοτών Τους! Από "ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ στην Σμύρνη" σε παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ/ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Σε Αλλοπρόσαλα Συνοθηλεύματα!!! Μα ακόμη και για τα "Επίσημα Ναζοί" της Αποικίας Μας την Χρυσή Αυγή (=Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ο Führer Τους Αναγνώριζε για Ελλάδα μόνο την ... Πελοπόννησο και μόνο την Αθήνα/Πειραιά ούτε καν Αττική!!!
    Και ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΩ σε Μια Αποικία που ηγούνται οι Διαχειριστές μιας Ξένης Εξουσίας οι Λακεδοραγιάδες "Μας" να Ακούμαι Εμετικά Ξεράσματα!!!



    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟ ΛΕΜΕ:


    ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΏΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΕΛΙΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ/ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!)!!!

    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.... ΧΡΗΕΙΣΗΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΏΣ... ΚΑΛΥΜΜΑ!!!

    Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΆΛΛΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΑΝ ΥΠΟΠΤΟΣ!!!

    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ Η ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ-ΟΠΩΣ στην ΚΑΤΟΧΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να βρουν 180 προδοτικούς ψήφους πρέπει να στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ + ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ + ΠΟΤΑΜΙ)= 145 + 26(20 +6)= 171 και μένουν άλλη 9 από ανεξάρτητους βουλευτές, ΑΝΕΛ και ΝΈΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η κατάντια της Ελλάδος είναι ότι μπορεί να τα καταφέρουν ακόμα και στην υπάρχουσα βουλή. Λογικά το ΚΚΕ θα απέχει, δεν αφορούν τους διεθνιστές της αριστεράς τέτοια εθνικά ζητήματα, δεν θέλουν να προφέρουν καν την λέξη "εθνικό". Θα καταψηφίσει σίγουρα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το όποιο όνομα που περιέχει την λέξη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και μάλλον από ότι λέει ο Β.ΛΕΒΕΝΤΗΣ και η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση