GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζεμάτισε με καυτό καφέ ένα παιδάκι 2 ετών και τη γιαγιά του

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 34 μηνών με αναστολή τον 69χρονο που ζεμάτισε με καυτό καφέ ένα...

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πύργου καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 34 μηνών με αναστολή τον 69χρονο που ζεμάτισε με καυτό καφέ ένα αγόρι 2 ετών και τη γιαγιά του.

Ο 69χρονος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και απόπειρας πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, κατηγορείτε ότι εκτόξευσε ένα μπρίκι με καυτό καφέ στο παιδί και τη γιαγιά του, η οποία κατάγεται από τη Βουλγαρία, προκαλώντας τους σοβαρά εγκαύματα.

Το περιστατικό συνέβη τον Σεπτέμβριο του 2015. Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η 64χρονη, είχε πάει με τα δύο εγγόνια της και ένα 6χρονο κορίτσι έξω από το σπίτι του 69χρονου στην Ξυλοκέρα του Πύργου Ηλείας για να ζητήσει 120 ευρώ, τα οποία φέρεται ότι χρωστούσε ο γιος του κατηγορούμενου στον γιο της από μεροκάματα για αγροτικές εργασίες που είχαν γίνει από το 2013.

Βλέποντας την ο 69χρονος άρχισε να εκτοξεύει προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για την ίδια και την χώρα της ενώ της έριξε και ένα μπρίκι με καυτό καφέ που τη βρήκε στο στέρνο. Εκτός από την ίδια, τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο δύο ετών εγγονός της.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση