ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

ΑΣΕΠ (3Κ/2018): Τι δείχνει ο έλεγχος του υπουργείου Εσωτερικών για τους προσωρινά διοριστέους

Share it:

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο έλεγχος του υπουργείου Εσωτερικών για τον αριθμό των προσωρινά διοριστέων (της προκήρυξης 3Κ/2018) που ανέλαβε, τελικά, υπηρεσία στους δήμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του workenter, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΠ.ΕΣ. έχουν, ήδη, συλλέξει τα στοιχεία και σε αυτή τη φάση διενεργούν τις τελικές διασταυρώσεις.

Όλα δείχνουν ότι ένας σημαντικός αριθμός προσωρινά διοριστέων δεν εμφανίστηκε στους δήμους για διάφορους λόγους. Το γεγονός αυτό -εφόσον επιβεβαιωθεί και από τα επίσημα στοιχεία- θα φέρει, όπως εκτιμάται, σε εξαιρετικά πλεονεκτική θέση τους επιλαχόντες του διαγωνισμού.

Οι νεώτερες εκτιμήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του ΑΣΕΠ, για το ίδιο θέμα, παραμένουν όπως τις έχει αποτυπώσει με παλαιότερες αναρτήσεις του το workenter: Ο τελικός πίνακας διοριστέων θα έχει μεγάλες μεταβολές σε σχέση με τον προσωρινό.

Share it:
Reactions:

Οικονομία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση