GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες του νεογέννητου πρίγκιπα Λούι

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεότερου μέλους της, του νεο...

Η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νεότερου μέλους της, του νεογέννητου πρίγκιπα Λούι, στη μία από τις οποίες τον κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της η μεγαλύτερη αδελφή του, πριγκίπισσα Σάρλοτ, 3 ετών. Ο Λούι, που είναι πέμπτος στη σειρά διαδοχής για τον βρετανικό θρόνο, γεννήθηκε στις 23 Απριλίου.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί στο Ανάκτορο Κένσινγκτον από την Κέιτ Μίντλετον, τη μητέρα των παιδιών και σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ. Η μια εξ αυτών τραβήχτηκε στις 26 Απριλίου και δείχνει τον Λούι στηριγμένο σε ένα λευκό μαξιλάρι, να φορά λευκή φόρμα. Η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά της και να του δίνει ένα φιλί έχει τραβηχτεί στις 2 Μαΐου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας το 2013 η Σάρλοτ είναι η πρώτη πριγκίπισσα στη Βρετανία που δεν χάνει τη σειρά της στη διαδοχή με τη γέννηση του μικρότερου αδελφού της. Ο Λούι δεν θα είναι παρών στον γάμο του θείου του, πρίγκιπα Χάρι, με τη Μέγκαν Μαρκλ στις 19 Μαΐου.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ, Πηγή φωτογραφιών: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση