GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έκαψαν» τη Μασσαλία- Ξέσπασαν οι οπαδοί μετά το χαμένο τελικό- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ προκάλεσαν πολλές φορές τη φετινή σεζόν επεισόδια, με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα δυο ανδρών της ιδιωτικής ασφά...

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ προκάλεσαν πολλές φορές τη φετινή σεζόν επεισόδια, με αποκορύφωμα το μαχαίρωμα δυο ανδρών της ιδιωτικής ασφάλειας του “Σαν Μαμές”, στο εκτός έδρας ματς με την Μπιλμπάο για το Europa League.

Τα… καλόπαιδα της Ολιμπίκ όμως έδρασαν ξανά! Η ομάδα του Κώστα Μήτρογλου ηττήθηκε στον τελικό του Europa league από την Ατλέτικο Μαδρίτης και οι οπαδοί της ξέσπασαν στην πόλη τους.

Πολλοί από τους φίλους της ομάδας που δεν κατάφεραν να πάνε στη Λιόν για τον τελικό βγήκαν στους δρόμους της Μασσαλίας βάζοντας φωτιές σε κάδους και προκαλώντας υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ συγκρούστηκαν στη συνέχεια με την αστυνομία, φτιάχνοντας ένα χαώδες σκηνικό! Οι Αρχές έκαναν χρήση δακρυγόνων για να τους… διαλύσει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση